Teknoloji

iPhone 3G 25 Eylül gecesi Suadiye Turkcell mağazasında

Turkcell’in 26 Eylül Cuma günü iPhone 3G’nin satışına başlayacağını duyurmuştuk. Yahoyt.com’da verilen resmi olmayan bir bilgiye göre Türkiye’nin ilk resmi iPhone 3G’si 25 Eylül’ü 26 Eylül’e bağlayan gece Turkcell’in Suadiye’deki büyük mağazasında saat 0.00’dan itibaren satışa sunulacak.

Friendfeed’de hesabı olan ve Turkcell’den tanıdıkları olan bir kullanıcı şöyle bir bilgi vermiş: “iPhone’u sabırsızlıkla bekleyenler için bilgi: 25’ini 26’sına bağlayan gece yarısında 0:00 itibari ile Suadiye’deki büyük Turkcell mağazasında satışlar başlayacakmış. İsim vermeyeyim ama blog camiasından bazı arkadaşların o gece orada olacaklarını da duydum ;)”

Doğru olup olmadığını yarın gece göreceğiz. Kısa zamanda binlerce başvuru yapıldığını düşünecek olursak, acaba mağaza önünde ABD’de olduğu gibi kuyruklar oluşacak mı?

Güncelleme: Turkcell, Suadiye?deki mağazasında eğlenceyi 21.00?da başlatıyor. Ece Sükan, Hale Caneroğlu, Gökhan Özen, Melih Gümüşbıçak, Serhat Akın, Tülin Şahin ve Özge Ulusoy gibi ünlülerin renklendireceği geceye katılan iPhone meraklıları, satış öncesi doldurdukları formlarla çekiliş hakkı kazanacaklar. Form dolduran ilk 500 kişiye yağmurluk hediye edilecek. 23.30?da Milli Piyango gözetiminde çekiliş yapılacak ve 50 kişi iPhone 3G sahibi olacak. Gece yarısı olduğunda mağaza kapılarını açacak ve iPhone 3G satışı başlayacak.

Teknoblog Forum: iPhone 3G deneyimlerinizi paylaşın

İLGİLİ HABERLER