Teknoloji

iPhone 2.2 sürümü çıktı: Google Street View ve yeni Podcast desteği

Daha önce de haber verdiğimiz gibi iPhone 2.2 sürümü bugün yani 21 Kasım günü duyuruldu. Bu yeni bellenimle birlikte Google Street View ve iTunes üzerinden kablosuz bağlantı ile Podcast indirme özelliği iPhone’a eklendi.

Bunlar güncellemelerin en önemlileri… Ayrıca toplu taşıma güzergahları ve yürüyüş direktifleri de Google Maps’e eklendi. Ayrıca lokasyon bilgilerinizi e-posta aracılığıyla başkalarıyla paylaşabileceksiniz. Bazı yazılımsal sorunlar giderildi, Safari üzerinde geliştirmeler yapıldı, otomatik yazı düzeltme özelliğine seçenekler eklendi, vs.

iPhone 2.2 sürümünü indirmek için cihazınızı bilgisayarınıza bağlayıp iTunes’un cihazınızı görmesi gerekiyor. Daha sonra cihazınızın iTunes’taki ana sayfasında yer alan ilgili bölümde size yeni bir sürüm olduğu bildirilecektir. Kısa bir süre içerisinde biz Türkiye’deki kullanıcılar da bu sürümü indirme imkanına kavuşacağız.

Engadget.com editörleri iPhone 2.2 sürümünü test edip bazı ekran görüntülerini yayınlamış. Aşağıdaki galeriden erişebilirsiniz.

Galeri: iPhone 2.2 bellenimi

Güncelleme: Gizmodo.com’a göre Google Maps ile ilgili güncellemeler iPod touch’ı henüz kapsamıyor.

iPhone 2.2 bellenimi ile birlikte artık Türkçe dili de destekleniyor. Bu bizim için iyi bir haber!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER