Teknoloji

iPhone 16 Pro Uzay Siyahı ve Roze renkleriyle gelecek

iphone 16 pro

Apple’ın yeni iPhone‘ları tanıtması için daha uzun bir süre beklemek gerekiyor. Ancak bu telefonlarla ilgili söylentiler de çoktandır etrafta dolaşıyor. Yeni bir dedikoduya göre, iPhone 16 Pro modelleri için Uzay Siyahı ve Roze renk seçenekleri sunulacak.

iPhone 15 Pro ve Pro Max için sunulan Mavi Titanyum’un yeni modellerde seçenekler arasından kaldırılması bekleniyor. Uzay Siyahı seçeneğinin ton olarak iPhone 14 Pro’nun Uzay Siyahı’na yakın olacağı ve iPhone 15 Pro’daki Siyah Titanyum’un yerini alacağı belirtiliyor.

iPhone 15 Pro’daki Doğal Titanyum’un yeni modelde Gri olarak lanse edileceği, Beyaz Titanyum’un ise iPhone 14 Pro’nun gümüşüne daha yakın bir “gümüş beyaz” tonu olacağı söyleniyor.

iphone 16 pro

Renk skalasıyla ilgili iddianın kaynağı, daha önce iPhone 14 Pro’nun mor renk seçeneğinin geleceğini de doğru bilmişti. Bu isabet, güncel iddianın doğruluğunu yüzde 100 oranında garanti etmiyor.

iPhone 16 Pro için benzer renk iddiaları daha önce de gündeme gelmişti

Kısa süre önce başka bir dedikoduda iPhone 16 Pro’nun renk seçenekleri arasında Çöl Titanyumu ve Titanyum Gri’nin olacağı iddia edilmişti. Bunların yukarıda gösterilen Roze ve Gri tonları olması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER