Manşetler

iPhone 15 serisi farklı etkinliklerle birlikte Türkiye’de satışa çıktı

iphone 15

Türkiye’deki müşteriler, 29 Eylül günü, yani bugün itibarıyla iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max ile tanışma fırsatını yakaladılar. Yeni modeller, Apple’ın Bağdat Caddesi mağazasında da tüketicilere sunuldu.

İstanbul’da yaşayan Almanca öğretmeni Elçin Öztürk, iPhone 11’den iPhone 15’e geçtiği için heyecanlı olduğunu ve Apple Etkinliğini izlediğinde en etkilendiği kısmın Apple’ın yeni çevre politikaları olduğunu söyledi. Apple’ın karbon nötr ürünler üretme girişimini ve 2030’a kadar tüm ürünlerin karbon nötr olacağını duyduğu zaman kayıtsız kalamadığını, Apple’ın çevreye duyduğu saygıdan etkilenerek uzun zamandır yenilemediği iPhone’ununu değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

iphone 15

Dijital Pazarlamacı Emre Öztürk, iPhone 15 Pro Max modelini bir an önce kullanmak istediğini belirtiyor. Sıkı bir Apple takipçisi olan Emre, telefonun kamera özelliklerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirtirken, iPhone’unu hemen kullanmaya başlayacağını ve her yıl bir üst modele geçen bir kullanıcı olarak, iPhone 15 Pro ile gelen yeni kamera özelliklerini çok merak ettiğini söyledi.

İstanbul’da yaşayan Ataberk Saraç, her sene yeni iPhone modelini aldığını, bu nedenle ilk kullanıcılardan olmayı çok istediğini belirtirken iPhone 15 Pro Max Natural Titanyum rengini tercih etti. Gerçek bir Apple tutkunu olan Ataberk, güvenlik ve gizlilik özelliklerinin Apple’ı tercih etme nedenlerinin başında geldiğini söyledi.

Sabahın erken saatlerinde iPhone 15 Pro Max için Apple Bağdat Caddesi’ne gelen Sudem Kılıç, iPhone 11 Pro Max’ten geçiş yapacağı için çok mutlu olduğunu ve yeni kamera ve video özellikleri sayesinde daha aktif olmak istediğini söylüyor.

Apple ve iş ortaklarından iPhone 15 serisi için özel etkinlikler

29 Eylül saat 00:01’de Apple ve iş ortağı firmalarının düzenlediği çeşitli etkinliklerle yeni iPhone 15 serisi Türkiye’deki tüketicilerle buluştu. Turkcell, Troy ve Gürgençler, müşterilerine özel etkinlikler düzenleyerek bu heyecana ortak oldu.

iphone 15

Apple Yetkili Satıcısı Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta düzenlediği etkinliklerle başladı. Etkinliğe katılmak ve ilk iPhone 15 sahibi olmak isteyenler, Hey! Douglas’ın konseri eşliğinde Troy mağazasının açılışını beklediler.

iphone 15

iPhone 15, Troy Galataport mağazasına helikopter ile getirildi ve ilk 10 telefon, ön siparişi veren müşterilere Burcu Esmersoy tarafından teslim edildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER