Teknoloji

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro için deri kılıf çıkmayacak

iphone 15 deri kılıf

Apple’ın yakında tanıtılacak olan iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri için deri kılıf üretmeyecek. Bu iddia, 9to5Mac ve genel olarak güvenilir olduğu bilinen bazı sızıntı kaynakları tarafından ortaya atıldı.

Bu konu ilk olarak DuanRui adlı X (önceki adıyla Twitter) kullanıcısının, perşembe günü attığı “Apple’ın iPhone 15 serisi için deri kılıf yayınlamayacağını duydum.” paylaşım ile alevlendi. Hemen ardından 9to5Mac, kaynaklarının Apple’ın deri kılıfları piyasaya sürmeyeceğini doğruladığını belirttiği bir haber yayınladı. Başka bir sızıntı kaynağı ShrimpApplePro ise, 9to5Mac’in haberini X platformunda alıntılayarak, “aynı şeyi duyduğunu” ifade etti.

iPhone 15 için neden deri kılıf çıkmayacak?

Apple’ın bu hamleyi neden yaptığı tam olarak bilinmiyor ve şirket, bu konuda yapılan yorum isteklerine henüz bir yanıt vermiyor. 9to5Mac, Apple’ın deri kılıfların çevreye olan etkisine dair eleştirileri ele alabilecek “başka bir premium malzeme” ile yeni kılıflar yayınlayabileceğini öne sürdü.

Ancak, iPhone 15’i için deri bir kılıf isteyenlerin, Apple markalı olmasa da üçüncü taraf üreticilerin elinden çıkan seçenekleri olacak gibi görünüyor. Belki de Apple’ın bu hamlesi, üçüncü taraf aksesuar üreticileri için önemli bir fırsat olabilir.

Apple’ın iPhone 15 serisini eylül ayında duyurması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER