ManşetlerTeknoloji

iPhone 15 Plus’ın uzun pil ömrü yeni reklam filmiyle öne çıkıyor

iphone 15 plus

Apple, iPhone 15 Plus modelini tanıtan yeni bir reklam filmi yayınladı. “Miss You” isimli reklam filmi, 38 saniye boyunca kullanıcılara iPhone 15 Plus’ın olağanüstü pil ömrünü vurguluyor. Reklam filmi, Doe Boy’un “Way Too Long” şarkısı eşliğinde, iPhone’un övgüyle bahsedilen diğer nitelikleriyle birlikte “uuuuuuzun pil ömrünü” son derece etkili bir biçimde gözler önüne sermekte.

Yeni reklamın alt metninde Apple, telefonun etkileyici özelliklerini şu cümlelerle anlatıyor: “Büyük ekran. Büyük pil ömrü. iPhone 15 Plus burada. Dynamic Island özelliği. Yeni 48MP Ana kamera. 2x Telefoto lens. Sonraki nesil portre çekimleri. Su direnci (IP68). USB-C. Dayanıklı renk katkılı cam. Alüminyum tasarım. Kaçırmak istemezsiniz.”

iPhone 15 modelleri arasında pil ömrü karşılaştırması

Yenilikçi özelliklerle donatılan bu akıllı telefonun pil kapasitelerini hatırlayacak olursak, iPhone serisinin diğer modelleri şöyle sıralanıyor:

iPhone 15 Pro Max: Video oynatmada maksimum 29 saat, ses oynatmada maksimum 95 saat – 4,422 mAh, 17.10 Wh
iPhone 15 Pro: Video oynatmada maksimum 23 saat, ses oynatmada maksimum 75 saat – 3,274 mAh, 12.70 Wh
iPhone 15 Plus: Video oynatmada maksimum 26 saat, ses oynatmada maksimum 100 saat – 4,383 mAh, 16.95 Wh
iPhone 15: Video oynatmada maksimum 20 saat, ses oynatmada maksimum 80 saat – 3,349 mAh, 12.98 Wh

Apple, ‘iPhone 15 Plus’ modelinin pil ömrünü merkeze alarak pazara sunduğu reklam filminde, sıradan bir kullanıcı gününü nasıl geçireceğini gözler önüne seriyor. Bu sunuşta, kullanıcının aktif bir şekilde telefonunu kullandığı saatler kadar, cihazının şarj süresinin uzunluğu da önemli bir yer tutuyor. Reklamın mesajı, iPhone 15 Plus kullanıcılarının, telefonlarını daha az şarj etme ihtiyacı hissedeceklerini, bu sayede sevdiklerinden veya önemli anlardan daha az ayrı kalacaklarını vurguluyor.

Pil ömrü konusundaki bu hassasiyet, özellikle mobil cihazları yoğun bir şekilde kullanan kullanıcılar için önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER