Fırsatlar

Fiyatı artan iPhone 15’i Hepsiburada’da eski fiyattan satın alabilirsiniz

apple iphone 15

Pazartesi günü Apple, iPhone 15’in de aralarında olduğu ürünlerinde fiyat artışına gitti. Bu doğrultuda iPhone 15’in başlangıç fiyatı da 58.499 TL’ye çıktı. Hepsiburada’da bugünlerde iPhone modelleriyle ilgili bir kampanya var. Bu kampanya dahilinde iPhone 15’in 128 GB kapasiteli modelini de eski fiyat olan 53.499 TL’den satın alma imkanınız bulunuyor.

iPhone 15 özellikleri

Siyah, mavi, yeşil, sarı ve pembe renk seçenekleri sunan iPhone 15, alüminyum tasarımı ve Ceramic Shield ön yüzeyi ile hem şık hem de dayanıklı bir yapı sunuyor. Renkle işlenmiş cam arka yüzey ise cihazlara modern bir estetik katıyor.

Kapasite açısından 128 GB, 256 GB ve 512 GB seçenekleriyle geliyor, böylece kullanıcılar ihtiyaçlarına göre en uygun depolama alanını seçebiliyorlar. Boyut ve ağırlık bakımından iPhone 15, 71,6 mm genişliğinde, 147,6 mm uzunluğunda ve 7,80 mm derinliğinde; 171 gram ağırlığında tasarlanmış.

Ekran teknolojisinde de önemli yenilikler var. iPhone 15, 6.1 inç Super Retina XDR ekran ile kullanıcılara etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Dynamic Island, HDR ekran, True Tone, geniş renk yelpazesi (P3), Haptic Touch gibi özellikler de bulunuyor ve 2.000.000:1 kontrast oranı, 1000 nit maksimum ekran parlaklığı (tipik) ve 2000 nit maksimum piksel parlaklığı (açık hava) ile dış mekanlarda bile net görüntüler elde edilebiliyor.

Suya, sıçramalara ve toza karşı dayanıklılık konusunda iPhone 15, IP68 derecesi ile maksimum 6 metre derinlikte 30 dakikaya kadar dayanıklılık sunuyor. Bu, cihazların günlük kullanımda karşılaşılabilecek zorlu koşullara karşı korunmasını sağlıyor.

Çipset olarak, A16 Bionic çip ile donatılan bu model, 2 adet performans ve 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip 6 çekirdekli CPU, 5 çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine ile üstün performans ve enerji verimliliği sunuyor. Bu, uygulamalar ve oyunlar için hızlı ve akıcı bir deneyim anlamına geliyor.

Kamera özellikleri açısından iPhone 15, gelişmiş bir çift kamera sistemi sunuyor. 48 MP ana kamera, süper yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için idealken, 12 MP ultra geniş kamera da mevcut. Üstelik 12 MP çözünürlükte, 2 kat yakınlaştırılmış fotoğraflar çekiliyor. Bir nevi, telefoto kamera deneyimi sunuluyor. Photonic Engine, Deep Fusion ve Akıllı HDR 5 gibi özellikler, her çekimde en iyi sonuçları almayı sağlıyor.

Son olarak, iPhone 15 serisi, iOS 17 ile birlikte geliyor ve kutunun içinde USB-C şarj kablosu ve gerekli belgeler bulunuyor. Bu yeni modeller, Apple’ın teknoloji ve tasarım konusundaki yenilikçi yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu modelle ilgili detayları iPhone 15 inceleme yazımızda ve videomuzda bulabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER