Teknoloji

iPhone 14 serisinin silikon ve deri kılıfları ortaya çıktı

iphone 14

Apple, 7 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlikte dört iPhone 14 modelini gözler önüne çıkaracak. iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro ve 14 Pro Max adını taşıması bekleyen telefonlarla ilgili dedikodular aylardır etrafta dolaşırken; tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte daha somut bilgilere ulaşmak da mümkün oluyor.

Yeni bir sızıntı, Apple’ın yeni iPhone’ları için hazırlanmış farklı renkte kılıfları gösteriyor. Buna ek olarak, 14 Plus modelinin ismi de söz konusu sızıntıyla bir kez daha doğrulanmış oluyor.

Apple yine kullanıcıların karşısına deri ve silikon kılıflar çıkarmaya hazırlanıyor. Deri kılıf isteyenler için sunulacak renk seçenekleri şu şekilde sıralanıyor: Parlak turuncu, kahverengi, altın kahverengi, gece yarısı mavisi, siyah ve köknar yeşili

Silikon kılıfı tercih edecekler ise şu renklerden birini seçebilecek: Gece yarısı, sukulent, tebeşir pembesi, kırmızı, leylak, güneş parıltısı, fırtına mavisi ve mürver. Apple’ın kılıf renkleri için oldukça havalı isimler bulduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

iphone 14Cupertino merkezli şirket, yeni telefonlarının kendi renk yelpazesini de geniş tutacak gibi görünüyor. Gelen haberlere göre iPhone 14 ve 14 Plus yeşil, mor, mavi, kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. 14 Pro ve 14 Pro Max’in renk seçenekleri ise yeşil, mor, altın rengi, gümüş ve grafit olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER