Manşetler

iPhone 14 Pro iOS 16 ile böyle görünebilir

iphone 14 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 14 Pro çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay kullanıcıların karşısına çıkacak. iPhone 14 serisinin geneline dair söylentiler ve sızıntılar da uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sayede telefonlarda kullanıcıları nelerin beklediği konusunda fikir edinmek mümkün oluyor.

Seriyle ilgili paylaşımların en yenisi, iPhone 14’ün Pro versiyonunun iOS 16 işletim sistemiyle nasıl görüneceği konusunda daha somut bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Graphic Designer AR7 isimli Twitter kullancısı tarafından hazırlanan ve paylaşılan görsellerde iPhone 14 Pro ve Pro Max modelleri siyah renk seçeneğiyle görülüyor.

Görsellerde göze ilk olarak telefonların ekranlarında çentiğin yerini yuvarlak ve kapsül şeklindeki kamera deliklerinin alması oluyor. Şirketin iOS 16’nın beşinci betasıyla test etmeye başladığı yeni pil ikonu göstergesi de görsellerde fark ediliyor.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise müzik ön izlemesinin kilit ekranının tamamını kaplaması oluyor. Apple’ın Daima Açık Ekran özelliğini nasıl uygulayabileceğine dair bir görsel de paylaşımlar arasında mevcut.

iphone 14 proSöylentilere göre, iPhone 14 Pro modellerinin ikisi de Daima Açık Ekran özelliğiyle gelecek ve bu iPhone’lar için bir ilk olacak. Bu telefonların OLED ekranlarının yenileme hızının da 1 ila 120 Hz arasında değişmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER