FırsatlarManşetler

iPhone 13 serisi telefon satın almak isteyenler dikkat çekici indirimler

ios 15.5

Apple, Peek Performance etkinliğinin hemen sonrasında iPhone 13 serisi fiyatlarında artışa gitmişti. Bu durumda piyasadaki iPhone 13 indirimleri için daha dikkatli araştırma yapanların ilgisini çekecek bir indirim n11’de bulunuyor.

n11’de var olan indirim kapsamında iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 ve iPhone 13 mini modellerinde dikkate değer indirimler veriliyor. Bazı ürünlerin normal fiyatları, Apple’ın şu anda online mağazasında verdiği iPhone 13 serisi fiyatlarından yüksek olabilir. Ancak uygulanan indirimlerle birlikte fiyatlar resmi Apple fiyatlarının altına geliyor.

iPhone 13 mini yerine biraz daha az ödeyip iPhone 12 mini satın almayı isteyenler için de GittiGidiyor’da iPhone 12 mini 400 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor. Apple online mağaza ile karşılaştırıldığında ise 2000 TL’den fazla bir indirim elde etmiş oluyorsunuz.

Samsung akıllı telefon satın almayı düşünenler için de dikkat çekici fırsatlar var. Geçen yılın amiral gemisi A serisi telefonlarından olan, geçen hafta takipçisi olan Galaxy A73’ün geldiği Galaxy A72 n11’de 6799 TL’lik fiyattan satılıyor. Samsung Galaxy S20 FE 256 GB ise 10699 TL’lik indirimli fiyattan satılıyor.

Bu arada ses konusunda uzmanlaşmış kişilerin ilgisini çekecek, üst sınıf Bluetooth hoparlörlerde indirim var. GittiGidiyor’da Bluetooth hoparlör için sunulan indirim kapsamında AudioEngine ve Klipsch gibi uzman ses markalarının ürünlerinde yüzde 5’e varan indirimler bulunuyor. Klipsch The One II – Heritage Serisi Bluetooth Aktif Hoparlör, 5699 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER