Teknoloji

iPhone 13 renk ve depolama seçenekleri kayıtlarda görüldü

iphone 13

iPhone 13 serisi önümüzdeki hafta salı günü resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, serinin üyeleriyle ilgili sızıntılar da sürüyor. Bunların en yenisi, iPhone 13 serisinin renk ve depolama alanı seçeneklerini gözler önüne seriyor.

91Mobiles sitesinin haberinde, söz konusu bilgilere Ukrayna’da faaliyet gösteren bir e-ticaret sitesinin veri tabanında ulaşıldığı belirtildi. Haberde dört iPhone 13 modelinin de renklerini ve depolama alanı seçeneklerini görmek mümkün oluyor.

iPhone 13 mini’nin siyah, mavi, mor, pembe, beyaz ve kırmızı renklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB olacak.

iphone 13 mini renkiPhone 13’te ise depolama alanı için 128 ve 256 GB seçenekleri sunulacak. Renk seçenekleri ise yine siyah, mavi, mor, pembe, beyaz ve kırmızı olacak.

Pro versiyonda ise renk konusunda daha az seçenek kullanıcıları bekleyecek. Seçenekler siyah, gümüş, altın ve bronz olarak sıralanıyor. Depolama alanı seçeneklerinde ise değişiklik söz konusu değil. iPhone 13 Pro’da da kullanıcılar 128 veya 256 GB depolama alanlarından birini tercih edebilecek.

iPhone 13 Pro Max de Pro versiyon gibi siyah, gümüş, altın ve bronz renklerle gelecek. Depolama alanı seçenekleri ise 256 ve 512 GB olacak.

İLGİLİ HABERLER