Teknoloji

iPhone 13 Pro ve Pro Max için ilk öngörüler

iphone 12 pro max 13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 12 serisinin tanıtımının üzerinden henüz bir ay geçmiş değil. Ancak Apple ürünleriyle ilgili isabetli öngörüleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo, gözünü şimdiden yeni nesil iPhone’lara dikti. Kuo’nun en son analiz notunda iPhone 13 serisinde dört farklı modelin sunulacağı ve Pro modellerin kamera sistemlerinin geliştirileceğini belirtti.

Kuo’ya göre, iPhone 13’ün Pro modellerinde otomatik odaklama yeteneğine sahip f/1.8 diyafram genişliğine sahip 6P bir ultra geniş açılı lens yer alacak.

Bu da iPhone 12 Pro modellerine kıyasla belirgin bir iyileştirme anlamına geliyor. iPhone 12 Pro ve Pro Max’te f/2.4, 5P sabit odaklamalı ultra geniş açılı lens bulunuyor. iPhone 13 mini ve iPhone 13’teki kamera değişiklikleri konusunda henüz bir öngörü paylaşılmış değil.

Apple’ın önümüzdeki yıl iPhone’ların kamera lenslerini Tayvanlı Largan Precision’dan tedarik etmesi bekleniyor. Largan Precision’ın toplam ihtiyacın yüzde 70’ini karşılaması bekleniyor. Önümüzdeki dönemde iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modellerine dair daha fazla haberle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER