Teknoloji

iPhone 13 Pro Max maketini gösteren videonun ortaya çıkardığı ayrıntılar – Video

iphone 13 pro max
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

YouTube’da yayınlanan yeni bir videoda bir iPhone 13 Pro Max modeline ait olduğu iddia edilen bir maket gösteriliyor. Bu sayede bazı önemli tasarım ayrıntıları ortaya çıkıyor.

Video, iPhone’da daha büyük bir arka kamera çıkıntısı, daha küçük bir çentik ve biraz daha kalın bir gövde sergiliyor. Kısa bir süre önce, daha küçük bir çentik ve daha büyük arka kamera sensörleri gösteren iPhone 13 Pro’nun bazı görüntüleri de ortaya çıkmıştı. Sonbaharda tanışmayı beklediğimiz iPhone 13 serisinin çentik alanını küçülteceğine ve daha iyi kameralar içereceğine inanılıyor. Apple, yeni iPhone’ları bu yılın sonlarında eylül veya ekim ayında tanıtacaktır.

Yeni video, tanınmış YouTube yapımcılarından olan Lewis Hilsenteger ve kanalı Unbox Therapy’den geliyor. Yapımcı yeni tasarımı ortaya çıkaran bir iPhone 13 Pro Max maketinin videosunu yükledi. Mevcut iPhone 12 Pro Max ile karşılaştırıldığında önemli tasarım ve donanım değişiklikleri, arka kameralar ve çentik ile görülüyor. Maketin mevcut iPhone’dan biraz daha uzun ve daha kalın olması da dikkat çekiyor.

Ayrıca Hilsenteger çentik tasarımı arasındaki farkı görmek için mezurasını da çıkardı. Yeni tasarımın çentik boyutunu önemli ölçüde azalttığını saptadı. Bu ahize hoparlörü telefonun en üstünde yeni bir konuma taşınarak yapıldı. Mevcut iPhone 12 Pro Max’te, Face ID teknolojisi, ön kamera ve kulaklık, çentiğin içinde yer alıyor. Bu, gelecek iPhone 13 serisiyle değişebilir. Bu maketin gerçekliğini doğrulamak mümkün değil, bu nedenle videoda gösterilenlere şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

iphone 13 pro max

iPhone 13 Pro modellerindeki beklentiler

iPhone 13 Pro çeşitlerinin 120 Hz yenileme hızı sunan ve LTPO teknolojisini kullanan gelişmiş ekranlara sahip olacağı da söyleniyor. Ayrıca Apple A15 Bionic çip, daha büyük kapasiteli piller, 1 TB’a kadar depolama alanı ve LiDAR sensörü de yeni modellerde beklenenler arasında yer alıyor. Yeni iPhone’ların ekran altı parmak izi tarayıcılarına sahip olacağına dair söylentiler de bulunuyor. Önümüzdeki haftalarda beklenmeye başlanan yeni telefonlarla ilgili daha fazla ayrıntı ve sızıntıyı göreceğiz.

İLGİLİ HABERLER