Teknoloji

iPhone 13 Pro için 1 TB depolama alanı iddiası

iphone 14

Yeni iPhone’ların bu yıl normalde olduğu gibi eylül ayında tanıtılması bekleniyor. iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modelleriyle ilgili sızıntı ve dedikodular da bir süredir etrafta dolaşıyor. Wedbush’tan analist Daniel Ives tarafından hazırlanan son yatırımcı notu, yeni iPhone’ların muhtemel özellikleri konusunda ipucu veriyor.

Daniel Ives’ın raporunda yeni iPhone’ların depolama alanı seçenekleri konusunda dikkat çekici bazı öngörüler yer alıyor. Buna ek olarak, iPhone’ların LiDAR sistemi konusunda da bazı bilgiler göze çarpıyor.

Ives’a göre, yeni iPhone’ların tamamı LiDAR sensörü taşıyacak. Pro olmayan modellerde de LiDAR sensörü yer alacak. LiDAR sensörünün daha fazla cihazda kullanılması, Apple’ın bu sensörle bağlantılı başka özellikler sunabileceği anlamına geliyor.

Ives’ın raporunda dikkat çeken bir diğer nokta ise iPhone 13 Pro modelleriyle ilgili. Rapora göre, Apple yeni telefonlarında depolama alanı seçenekleri arasına 1 TB’ı da ekleyecek. iPhone 13 mini ve iPhone 13 içinse böyle bir imkan sunulmayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER