FırsatlarManşetler

iPhone 13 ve diğer Apple ürünlerinde Amazon Prime fırsatları var

iphone 13 amerika iphone se 4

Apple iPhone 14 serisini piyasaya sundu, bununla birlikte iPhone 13 ve 12’nin satışları da devam ediyor. iPhone 14 yerine geçen yılın telefonu iPhone 13’ü satın almayı düşünenler için Amazon.com.tr’de dikkat çekici bir fırsat var. iPhone 13 Amazon Prime üyesi olanlar için daha düşük fiyatlara geliyor. Apple iPhone 13 (512 GB) – Mavi ürününü 31.099 TL’ye satın alabiliyorlar. Bu arada aynı sayfada, iPhone 13’ün diğer renk ve saklama alanı seçeneklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Onlarda da Apple’ın verdiği resmi fiyatların aşağısında satış fiyatları görebilirsiniz.

Aslında Amazon Türkiye’deki tek Apple ürünleri fırsatı iPhone 13 ile sınırlı kalmıyor. Diğer Apple ürünlerinde indirimler mevcut. Özellikle farklı iPhone’lar için aksesuarlar, AirTag kılıfları ve Apple Watch kayışları için indirimler var.

Ayrıca akıllı saat satın almayı düşünenler için Apple Watch SE (1. Nesil) [GPS 44 mm] Akıllı Saat, Prime aboneleri için 6.255 TL’ye sunuluyor. 2. nesil Apple Watch SE satışta, ancak iki yıl öncesinin modeli de güncellemeleri almaya devam ediyor ve birçok özelliğiyle kullanıcıları tatmin etmeyi sürdürecektir. Öte yandan geçen yılın amiral gemisi akıllı saati için de özel Prime indirimi var. Apple Watch Series 7 [GPS 41 mm] Akıllı Saat 7.299 TL’ye satılıyor. Küçük kasalı seçenek için iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca da watchOS güncellemelerini almayı sürdürecektir.

2. nesil AirPods Pro Türkiye’de satışa çıktı. Birinci nesil AirPods Pro’nun ise Apple tarafında kablolu şarj özellikli kutuya sahip versiyonunu satışları sürüyor. Amazon ise Prime üyelerine Apple AirPods Pro (MagSafe Şarj Kutulu) 2021 ürününü 4.599 TL’ye sunuyor. 2. nesil ürünün ses kalitesi, gürültü engelleme, şeffaflık ve şarj kutusu özellikleri tarafında ilerlemeler bulunuyor. Bununla birlikte rahatlıkla müzik dinlemek veya bir şeyler izlemek, gürültü engelleme özelliğinden yararlanmak dışında fazla bir beklentisi olmayanlar için de Amazon Türkiye’nin fırsatı tatmin edici olacaktır.

Apple ürünleri dışında da Amazon Türkiye’de bugün dikkat çekici fırsatlar var. Mac bilgisayarı için kablosuz klavye satın almak isteyenler için Logitech MXKEYS Mini Prime üyelerine 2.049 TL’ye sunuluyor. Mac, iPhone ve iPad’lerle kullanılabilen bu Bluetooth klavye, Apple cihazlarıyla kullanımı kolaylaştıran çeşitli komut tuşlarını da içeriyor.

Özellikle fotoğraf veya video işleriyle ilgilenenler için her türlü bellek kartını destekleyen bir kart okuyucunun varlığı önemlidir. UGREEN USB 3.0 kart okuyucu bu ihtiyacı karşılayacaktır. Prime üyelerine 279,99 TL’lik fiyattan sunuluyor.

Robot süpürgeler de son zamanlarda iyice revaçta. Bu ürünlerin de fiyatları eskisine göre daha yüksek seviyelerde, ancak zaman zaman, çıkışının üzerinde belli bir zaman geçmiş ürünlerde fırsatlar çıkabiliyor. iRobot Roomba i7 Robot Süpürge, Koyu Gri Prime üyelerine 10.399 TL’lik fiyattan sunuluyor. Bu ürünle ilgili detayları daha önce yayınladığımız iRobot Roomba i7 incelemesinde bulabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER