FırsatlarManşetler

iPhone 13, 4 Ocak haftasında A101’in öne çıkan ürünü

a101 4 ocak 2024

A101 4 Ocak 2023 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda dikkatimizi çeken ilk ürün, Apple’ın iPhone 13 modeli oluyor. Piyasaya çıkışının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen, Apple da bu modelin resmi satışını sürdürüyor. Bu telefonun yanı sıra ilgi gören orta segment Android telefonlardan olan Samsung Galaxy A34 de haftanın öne çıkan akıllı telefonları arasında yer alıyor.

Apple’ın resmi satışlarına devam ettiği iPhone 13’ün 128 GB kapasiteli versiyonunu A101’de 37.899 TL’ye satın alabilirsiniz. Apple’ın online mağazasında aynı ürünün 39.999 TL’lik fiyatı gördüğümüzde, bunun iyi bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz. iPhone 13, 128 GB dahili hafızası ve yeni nesil Apple A15 Bionic işlemcisi ile performans ve estetiği bir arada sunuyor. Nano-SIM ve eSIM özellikleriyle çift sim kart desteği sağlayan bu cihaz, 146.7 mm yükseklik, 71.5 mm derinlik, ve 7.65 mm genişliğiyle dikkat çekici bir ince tasarıma sahip. IP68 su sıçramasına dayanıklılık sertifikasıyla her an yanınızda olmaya hazır. 12+12 megapiksel çift arka kamera ve 12 megapiksel ön kamera ile etkileyici fotoğraflar çekebilirsiniz. iOS 15 işletim sistemi, 1170×2532 piksel FHD+ OLED ekranı, kablosuz ve hızlı şarj özelliği, 3227 mAh pil gücü, artırılmış gerçeklik desteği ve daha pek çok modern özelliğiyle Apple iPhone 13, teknoloji tutkunlarına olağanüstü bir deneyim vadediyor.İster iş ister eğlence amaçlı olsun, bu telefon hızlı Bluetooth, Wi-Fi bağlantısı, 4 GB RAM kapasitesi ve gelişmiş sensörlerle donatılmıştır. Ayrıca Face ID, Siri, MagSafe gibi Apple’ın yenilikçi teknolojilerini barındırırken, gürültü önleyici iki mikrofonu ile kesintisiz iletişim sunar. Kutu içeriğinde Lightning USB-C kablosu ve SIM çıkartma iğnesi yer almakta, böylelikle cihazınızı kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Geliştirilmiş FaceTime ve Dolby Atmos desteğiyle iPhone 13, günlük yaşamınızı kolaylaştırırken, ultra geniş bant (UWB) ve yüz tanıma gibi yenilikçi özellikleri ile de fark yaratıyor. Detaylar için iPhone 13 incelememize göz atabilir veya aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

10.899 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan Samsung Galaxy A34, 128 GB’lık geniş dahili hafızası ve desteklediği çift SIM kart özelliği sayesinde kullanıcılarına bolca alan ve bağlantı kolaylığı sunuyor. 2.6 GHz hızındaki güçlü işlemcisiyle akıcı bir deneyim vaad ederken, 8,2 mm derinliği, 161.3 mm yüksekliği ve 78,1 mm genişliğiyle de ergonomik bir kullanım sağlıyor. Suya karşı dayanıklılığıyla dikkat çeken bu telefon, 48 MP ana kamera sensörü başta olmak üzere üçlü arka kamera sistemi ve 10x’e kadar dijital zoom yapabilen bir yapıda, detaylı ve stabil görüntüler için otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleyiciye sahip. 6.6 inç’lik dev Super AMOLED ekranı 1080×2340 çözünürlükte canlı ve net görüntüler sunarken, 13 MP çözünürlüğündeki ön kamerayla sıradan olmayan selfieler çekebilirsiniz. UHD 4K video kayıt kapasitesi ve yavaş çekim modlarıyla videolarınızı da üst düzeyde kaydedebilirsiniz. 5000 mAh gücündeki pil kapasitesi ile uzun kullanım süresi sunan Galaxy A34, hızlı şarj desteğiyle de kullanıcılarını beklemekten kurtarıyor. 8 GB RAM ile donatılan ve gelişmiş Bluetooth 5.3, Wi-Fi bağlantı özellikleriyle donatılan bu akıllı telefon, günlük işlemlerinizi verimli bir şekilde yerine getirmeniz için parmak izi okuyucu ve çeşitli sensörlerle tamamlanan kapsamlı bir teknoloji paketi sunuyor.

Kulaklık satın almak isteyenler için 1.299 TL fiyat etiketli Xiaomi Buds 3T Pro uygun bir seçim olabilir. Beyaz, yeşil, siyah gibi üç farklı renk seçeneği satışta bulunuyor. Kesintisiz bir ses deneyimi sunan Xiaomi Buds 3T Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, beyaz rengi ve zarif tasarımıyla stilinizi tamamlıyor. 5.2 Bluetooth versiyonu ile hızlı ve stabil bir bağlantı garantisi veren bu kulaklık, aktif gürültü önleme (ANC) özelliği sayesinde dış dünyayı tamamen dışlayarak müziğinize odaklanmanızı sağlıyor. Kulak içi yapıda olup, bilgisayar ve telefonla uyumlu olarak kullanılabilirken, Android, iOS ve Windows işletim sistemli cihazlarla da tam uyumlu. 24 saatlik geniş pil ömrü ile uzun süreli kullanıma olanak tanırken, suya ve tere karşı dayanıklı yapısı ile spor aktiviteleri sırasında dahi keyfinize devam edebilirsiniz. Net ve temiz çağrı kalitesi için yerleşik bir mikrofon barındıran Xiaomi Buds 3T Pro, 32 Ohm nominal empedans değeri ve DLC diyafram özelliği ile zengin bir ses deneyimi sunarken, ortam sesi modu sayesinde çevrenizin farkında kalmanızı mümkün kılıyor.

Telefon ihtiyacını bütçesini çok zorlamadan karşılamak isteyenler için 6.829 TL fiyat etiketli Realme C55 var. 128 GB dahili hafızası geniş depolama imkanı sağlarken, iki SIM kart slotu ile esnek kullanım olanağına sahip. MediaTek Helio G88 işlemci ile hız ve güç birleşirken, 6.72 inç boyutundaki geniş FHD+ IPS LCD ekran, net ve canlı renklerin keyfini çıkarmanız için ideal. Konforlu bir taşıma için 7.89 mm inceliğe ve hafif yapıya sahiptir. 64 MP çözünürlüğe sahip arka kamera ve 8 MP ön kamera ile tüm özel anlarınızı yüksek kalitede kaydedebilirsiniz. Ayrıca Android 13 işletim sistemi, güncel ve kullanıcı dostu bir arayüz vadediyor. 5000 mAh pil gücü ile uzun süreli kullanım sunan telefon, 33W hızlı şarj desteği ile zaman kaybetmez. 6 GB RAM ve sanal RAM artırma özelliğiyle uygulamalar arası geçişlerde ve multitasking’de akıcılık sağlar. Parmak izi okuyucu, yüz tanıma gibi güvenlik özellikleriyle de öne çıkar. Kutu içeriği, ekran koruyucu film, şeffaf arka kapak kılıfı, SIM çıkartma iğnesi ve USB kablosuyla tamamlanır. GPS, Bluetooth ve Wi-Fi gibi bağlantı seçeneklerinin yanı sıra pusula, yakınlık sensörü, ambient ışık sensörü ve ivmeölçer gibi sensörler de günlük ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır.

A101 4 Ocak 2024 TV ürünleri

A101 4 Ocak 2024 TV ürünlerine baktığımızda, Toshiba 55QA4263DT 16.999 TL’ye satılıyor. 55 inç (139 cm) Ultra HD 4K çözünürlüğe sahip bir QLED Android TV’dir. Android 11 işletim sistemini kullanan bu akıllı televizyon, güçlü bir 4 çekirdekli işlemciye, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahiptir. 3 adet HDMI girişi, 2 USB portu, dahili Wi-Fi, Bluetooth ve Wireless Display özellikleri ile donatılmıştır, böylece çeşitli cihazlardan kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz. E sınıfı enerji verimliliği ile tasarruflu bir kullanım sunan bu ürün, 400 Hz ekran yenileme hızına sahip olup dinamik ve akıcı bir izleme deneyimi vaat eder. Dahili HD uydu alıcısı sayesinde, ek bir cihaza ihtiyaç duymadan uydu yayınlarını alabilirsiniz. YouTube, Netflix, Prime Video gibi popüler uygulamalara erişim sağlayarak zengin içerikleri kolaylıkla izleyebilirsiniz.

Bir diğer TV seçeneği ise 13.999 TL fiyat etiketli Toshiba 55QA4263DT. Bu model 55 inç (139 cm) Ultra HD 4K çözünürlüğe sahip bir QLED Android TV’dir. Android 11 işletim sistemini kullanan bu akıllı televizyon, güçlü bir 4 çekirdekli işlemciye, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahiptir. 3 adet HDMI girişi, 2 USB portu, dahili Wi-Fi, Bluetooth ve Wireless Display özellikleri ile donatılmıştır, böylece çeşitli cihazlardan kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz. E sınıfı enerji verimliliği ile tasarruflu bir kullanım sunan bu ürün, 400 Hz ekran yenileme hızına sahip olup dinamik ve akıcı bir izleme deneyimi vaat eder. Dahili HD uydu alıcısı sayesinde, ek bir cihaza ihtiyaç duymadan uydu yayınlarını alabilirsiniz. YouTube, Netflix, Prime Video gibi popüler uygulamalara erişim sağlayarak zengin içerikleri kolaylıkla izleyebilirsiniz. Vestel Servis Güvencesi ile sunulan 3 yıl garantisi ile Toshiba kalitesini uzun süre güvenle yaşayabilirsiniz.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 4 Ocak 2024 Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer ürünlerin hepsini buradan inceleyebilirsiniz. Öte yandan öğrencilere özel akıllı telefon seçenekleri de A101’de mevcut. Yukarıdaki afişte satışta olan ürünleri ve fiyat bilgilerini görebilirsiniz. Bu arada A101 online mağazasındaki Elektronik bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER