Teknoloji

iPhone 12 ve iPhone 12 mini için yeni mor renk seçeneği

iphone 12 mor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple bugün, iPhone 12 ve iPhone 12 mini için yepyeni bir renk seçeneği tanıttı. Yeni mor renk, Apple’ın belirttiğine göre iPhone 12’nin hassas işlenmiş arka cama mükemmel renk uyumu gösteren düz alüminyum kenarlarını güzel bir şekilde vurguluyor.

Yeni mor renk seçeneğinin sunulduğu iPhone 12 ve iPhone 12 mini modellerinin her ikisinde de, Apple’ın belirttiğine göre güçlü hesaplamalı fotoğrafçılık özellikleri ve bir akıllı telefonda en yüksek kalitede video sunan gelişmiş bir çift kamera sistemi, daha parlak, daha sürükleyici bir görüntüleme deneyimi için OLED ile geniş uçtan uca süper Retina XDR ekranlar ve Ceramic Shield ön kapak, iPhone’da şimdiye kadarki en büyük dayanıklılık sıçramasını sağlıyor. Bir akıllı telefondaki en hızlı çip olan Apple tasarımı A14 Bionic , pil ömrünü verimli bir şekilde yönetirken iPhone 12’deki her deneyime güç veriyor. iPhone 12 modelleri aynı zamanda en iyi 5G deneyimini sunar ve MagSafe ile yüksek güçlü kablosuz şarj ve iPhone’a kolayca takılan yeni bir aksesuar ekosistemi sunar.

Mor renkli iPhone 12 ve iPhone 12 mini, 23 Nisan Cuma gününden itibaren ön siparişle satışa sunulacak ve 30 Nisan Cuma gününden itibaren satışa sunulacak. Müşteriler ayrıca iPhone’larını yeni bir MagSafe Deri Kılıf veya Silikon Deep Violet renkli Deri Kılıf ile tamamlayabilirler. Arizona’da Capri Mavisi, Antep Fıstığı, Kavun veya Ametist veya Deri Cüzdan kılıfları bugünden itibaren sipariş edilebilir.

“İnanılmaz iPhone 12, dünyanın en popüler akıllı telefonu ve iPhone 12 ailesinin yüzde 99’un üzerinde müşteri memnuniyeti oranı var. Apple’ın Dünya Çapında Pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Greg Joswiak, yeni mor kaplama seriye bir başka parlak ve eğlenceli seçenek daha ekliyor ve müşterilerin bunu seveceğini düşünüyoruz.” dedi. “Bu muhteşem yeni renk, iPhone 12 ve iPhone 12 mini ailesine katılıyor; bu diğer beş çarpıcı kaplama ile geliyor ve gelişmiş bir çift kamera sistemi, Super Retina XDR ekran, geliştirilmiş dayanıklılık, A14 Bionic – şimdiye kadarki en hızlı çip. akıllı telefon – mükemmel pil ömrü ve herhangi bir akıllı telefonda en iyi 5G deneyimi.”

İLGİLİ HABERLER