Teknoloji

iPhone 12’nin suya direncine ve Ceramic Shield camına vurgu yapan yeni reklam

iphone 12 cook reklam

Apple YouTube kanalında yeni AirPods Pro reklam videosunun yanı sıra iPhone 12 için de yeni bir reklam videosu yayınladı. Bu videoda iPhone 12‘nin dayanıklılık ve suya direnç özelliklerine vurgu yapılıyor. Aynı zamanda reklam “Ceramic Shield” ekran camına da odaklanıyor.

Reklam “Cook” adını taşıyor ve yemek yapan bir şef, iPhone 12’sini hoyratça kullanıyor. iPhone 12’sinin üstüne un ve sıvı sıçratıyor, bununla kalmayıp ekranının üstüne olacak şekilde birkaç kez düşürüyor.

Reklamda iPhone 12’nin Ceramic Shield ekranının dayanıklılığına odaklanıyor. Apple’ın yeni seriyle sunduğu bu cam, içine yerleştirilen nano-seramik kristallerle daha sağlam hâle gelen yeni bir tür olarak nitelendiriliyor.

Apple iPhone 12 serisi modellerinin önünde ve arkasında kullanılan bu yeni camın dört kat daha iyi düşme performansı sunduğunun altını çizmişti. Ayrıca bunu bir herhangi bir akıllı telefonda kullanılan en sert ve dayanıklı cam olarak nitelendirmişti. iPhone 12 modellerine IP68 sertifikası da var. 6 metre derinliğe kadar suda 30 dakikaya kadar hiçbir şey olmadan kalabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER