Teknoloji

iPhone 12 serisi için dikkat çekici öngörüler

apple iPhone 12 RAM miktarıyla ilgili yeni bir sızıntı tanıtım tarihi

Apple, iPhone 12 serisini yarın gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkaracak. Şirketin bu etkinlikte dört yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, yeni iPhone’lar içinde en çok hangisinin satacağına dair öngörülerde bulundu.

Kuo’ya göre, iPhone 12’nin standart versiyonu dörtlü içinde en çok satan model olacak. Bu modelin toplam sevkiyatlar içindeki payının yüzde 40 seviyesinde olması öngörülüyor.

Tecrübeli analiste göre, iPhone 12’nin Mini, Pro ve Pro Max versiyonlarının sevkiyatlardaki payı yüzde 20 seviyesinde olacak. iPhone 12’nin standart versiyonunun 6.1 inç büyüklüğünde bir ekranın ve çift arka kameranın bulunması bekleniyor.

Kuo’ya göre, iPhone 12’nin Mini versiyonu, küçük boyutları nedeniyle pek fazla tercih edilmeyecek. Dedikodulara göre, bu model 699 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. iPhone 12’nin standart versiyonunun başlangıç fiyatı ise 799 dolar olacak.

iPhone 12 dörtlüsünün satış performansının ise iPhone 11’in altında kalabileceği belirtiliyor. Telefonların seleflerine kıyasla geç çıkmasının yanı sıra COVID-19 salgını ve ekonomi üzerindeki etkilerinin bu durumda rol oynayabileceği söyleniyor. Bu öngörülerin doğruluğunu görmek için bir süre beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER