Teknoloji

2020 model iPhone’lardan yeni haberler var

iphone 11 pro max şeffaf kılıf 12

Apple‘ın iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerini 2020’nin eylül ayında tanıtması bekleniyor. Bu uzun bekleme süresine rağmen, söz konusu telefonlarla ilgili analizler şimdiden yapılıyor. Bu analizlerden en yenisi, Barclays’ten Blayne Curtis ve arkadaşlarının imzasını taşıyor. Geçmişte Apple ürünlerine dair bazı isabetli öngörülerde bulunan Curtis, yine dikkat çekici yorumlar yaptı.

Curtis’e göre, iPhone 12 Pro’da ve Pro Max’te 6 GB RAM bulunacak. Apple’ın geçtiğimiz eylül ayında tanıttığı iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max‘te 4 GB RAM mevcut. Dolayısıyla Apple’ın bu tarafta bir kapasite artırımı yapacağı görülüyor.

Standart iPhone 12 tarafında ise böyle bir ihtimalden bahsedilmiyor. iPhone 12’nin, tıpkı iPhone 11 gibi, 4 GB RAM’e sahip olması öngörülüyor.

iPhone 12 Pro ve Pro Max 3D arka kameralarla gelebilir

Hem iPhone 12 Pro’da hem de Max’te 3D arka kameraların ve mmWave 5G desteğinin de bulunması bekleniyor. Telefonların sub-6GHz 5G şebekeleriyle uyumlu çalışıp çalışmayacağı ise henüz bilinmiyor. iPhone 12 serisinin üç üyesinin de 5G desteğiyle gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone SE 2 ile ilgili öngörüler de hâlâ gelmeye devam ediyor. Akıllı telefonun üretiminin önümüzdeki şubat ayında başlayacağı söyleniyor. Tasarım bakımından iPhone 8’e benzemesi beklenen telefonun 4.7 inç ekrana ve Touch ID’li ana ekran tuşu taşıması öngörülüyor. A13 işlemci ve 3 GB RAM’e sahip olması öngörülen telefonun tanıtımı içinse mart ayı işaret ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER