Teknoloji

iPhone 12 Pro’ya olan ilgi beklenenin üstünde

iphone 12 pro apple qualcomm

Apple ürünleriyle ilgili isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü cihazların satış performansını değerlendirdi. Kuo’nun raporuna göre; iPhone 12 Pro, M1 işlemcili MacBook’lar ve yeni iPad Air öngörülenden daha fazla bir ilgiyle karşılandı.

Öncelikle iPhone 12 modelleri beklenenden farklı bir ilgiyle karşılanmışa benziyor. iPhone 12 Pro ve Pro Max’e olan ilginin beklenenden yüksek; iPhone 12 ve iPhone 12 mini’ye olan ilginin ise öngörülenin altında kaldığı belirtiliyor. Genel itibarıyla iPhone 12 satışlarının güçlü seyrettiği ve bu ivmenin 2021’in ilk çeyreğine taşınabileceği ifade ediliyor.

Yeni iPad Air’e olan ilginin de öngörülenden yüksek olduğu belirtiliyor. Kuo, iPad satışlarının 2021’de de güçlü bir seyir izleyeceğini söylüyor. Apple’ın 2021’de miniLED ekranlı bir iPad çıkarması ve 5G desteğini en azından Pro modellerde sunması bekleniyor.

Apple’ın yeni akıllı saatleri Apple Watch Series 6 ve SE‘nin satışlarının da iyi bir seviyede olduğu belirtiliyor. Yeni tasarımın ve gelişmiş sağlık işlevlerinin bunda etkili olduğu ifade ediliyor. Kuo’ya göre, M1 işlemcili yeni MacBook’lar da tahmin edilenden yüksek bir ilgiyle karşılandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER