Manşetler

Video: iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max Kutu Açılımı

en iyi iphone 2021

iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max’in Türkiye çıkış tarihi bilgisi Apple tarafından paylaşılmıştı. Telefonlar 18 Aralık Cuma günü ön siparişe çıkıyor. 23 Aralık Çarşamba günü de satışlar başlıyor. Bunun hemen öncesinde Apple’ın iPhone 12 serisinin en büyük ve en küçük ekranlı modelleri elimize ulaştı. iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max kutu açılımı videosunda bu telefonları kutularından çıkarıyor, kutu içeriği ve diğer detaylara bakıyoruz. Buna ek olarak iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’yu da bu modellerle yan yana getirerek hızlı bir bakış atıyor, farklılıklarına kısaca bakıyoruz.

iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max’in kutularının büyüklükleri telefonlarınkiyle doğru orantılı. Aynısı her iki kutudan çıkan Apple çıkartmaları için de geçerli. iPhone 12 ve iPhone 12 Pro kutu açılımındakine benzer şekilde, kutudan güç adaptörü ve EarPods kablolu kulaklıklar çıkmıyor. Sadece USB-C – Lightning adaptörünü görüyoruz. Buna ek olarak içinde SIM kart tepsisi iğnesi, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi kitapçığı ve Apple çıkartmalarını içinde barındıran zarflar da her iki kutuda mevcut.

Videoda kurulum işlemini atladık, ancak daha önceki kutu açılımlarından gösterdiğimiz adımlar burada da geçerli. Bir iPhone veya iPad’i yeni iPhone’un yanına getirerek kurulum adımlarını hızlandırabilir, Apple kimliği ve Wi-Fi verileri girişini atlayabilirsiniz. iCloud veya bilgisayardaki bir yedekten geri yükleme yapabileceğiniz gibi daha önce kullandığınız Android telefondan da geri yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Her şey tamamlandıktan sonra iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max kullanıma hazır hâle geliyor. Elimizde beyaz renkli iPhone 12 Pro Max ve siyah renkli iPhone 12 mini var. Videoda dört modeli de yan yana getirip aradaki farklara kısaca bakış atıyoruz. Bununla birlikte MagSafe teknolojili cüzdan kılıfın her iki telefonda nasıl durduğuna da kısaca bakıyoruz. MagSafe şarj aksesuarıyla 15W’lık kablosuz şarj desteğinden yararlanmak mümkün. Bunun için iPhone 12 mini veya iPhone 12 Pro Max’i kablolu olarak şarj ederken kullandığınız adaptörü kullanmalısınız.

Çok yakında detaylı iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max inceleme videoları ve yazıları Teknoblog’da olacak. Eğer sorularınız varsa, aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Bu arada iPhone 12 inceleme ve iPhone 12 Pro inceleme yazılarına ve videolarına da göz atmanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER