Teknoloji

iPhone 12 MagSafe kılıfları için yeni renk seçenekleri yolda

iphone 12 magsafe kılıf

Apple genellikle yılın bu zamanlarında yeni iPhone kılıfları ve Apple Watch kordonları çıkarır. yeni bir sızıntı iPhone 12 için MagSafe uyumlu kılıf serisine başka renklerin ekleneceğini gösteriyor.

Bu ön bakış, Çin sosyal medya sitesi Weibo’daki saygın bir kaynak aracılığıyla geldi. İki renk tonuna sahip kılıf örneklerinin fotoğrafları daha sonra Twitter’ın tanınmış sızıntı kaynaklarından olan DuanRui tarafından yeniden yayınlandı ve daha geniş kitlelere duyuruldu.

Şimdilik bu bilgilerin doğruluğunu onaylayamasak da, bir Apple aksesuarı satın almayı düşünüyorsanız, bir veya iki hafta daha beklemek isteyebilirsiniz. Özellikle burada görülen renkler hoşunuza gittiyse.

Bu kasa renkleri, yeni bir mor renk seçeneğinin de olmasına rağmen, geçen yıl iPhone 11 için çıkarılan yenilenmiş renklere benziyor. Önceki yıllara göre, aynı renkleri kullanan yeni Apple Watch kayışlarını da görmemiz mümkün.

Bunların tamamen yeni ürünler olmadığını unutmayın. Yalnızca Apple’ın akıllı telefonu ve akıllı saati için sattığı aksesuarların güncellenmiş versiyonları olacak ve elbette en son modellerle uyumluluk taşıyacak.

Sızıntı, Apple’ın yakın gelecekte bir açıklama içeren bir lansman etkinliği düzenlemesini beklediğimizi hatırlatıyor. Başlangıçta bunun mart ayında olabileceğini düşünmüştük, ancak mart ayı geldi ve geçti, herhangi bir Apple tanıtımı veya etkinliği görmedik.

Çeşitli kaynaklardan, etkinliğin nisan ayında bir noktada gerçekleşeceğine dair bazı güçlü işaretler var, ancak bunlar için şimdiye kadar herhangi bir doğrulama gelmedi.

Eğer bir Apple tanıtımı gerçekleşirse, daha önce bahsettiğimiz aksesuarların yanı sıra, yeni iPad Pro modelleri, yeni iMac hepsi bir arada masaüstü bilgisayarlar, AirPods’un yeni versiyonları ve uzun zamandır beklenen AirTags eşya takip aygıtlarını görmeyi bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER