Manşetler

iPhone 12 ile dünyanın farklı ülkelerinden portreler, manzaralar ve diğer fotoğraflar

iphone 12 serisi ile çekilen fotoğraflar
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPhone 12 serisi gelişmiş kamera sistemleri ve şirketin deyimiyle “bir akıllı telefondaki en hızlı çip” olan A14 Bionic ile tüm kullanıcılara güçlü bilişimsel fotoğraf özellikleri sunuyor. Apple, dünyanın her yerinden fotoğrafçıların iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max kullanarak günün her saatinde şehir ve doğa manzaralarının, insanların ve daha fazlasının etkileyici görüntülerini yayınladı.

iPhone 12 ve iPhone 12 mini’deki çift kamera sistemi; panoramik Ultra Geniş kamera ve ?/1.6 diyaframıyla yüzde 27 daha fazla ışık sağlayarak loş ışıklı ortamlarda daha iyi fotoğraf ve videolar çeken yeni Geniş kameradan oluşuyor. Her iki modelde ayrıca her ortamda daha iyi fotoğraflar için Gece modu ve tüm kameralarda daha hızlı çalışan Deep Fusion gibi bilişimsel fotoğrafçılık özellikleri de bulunuyor. Smart HDR 3; beyaz dengesi, kontrast, doku ve doygunluk değerlerini ayarlayarak son derece doğal gözüken fotoğraflar elde etmek için yapay öğrenmeyi akıllı bir şekilde kullanıyor.

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’teki yeniden düşünülmüş pro kamera sistemi kullanıcıların yaratıcılığına yaratıcılık katan Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameralarla şimdi daha da çok yönlü. iPhone 12 Pro Max, profesyonel kamera deneyimini Telefoto ve Geniş kameralarla daha da ileriye taşıyor. 65 mm odak uzaklığına sahip Telefoto kamera 5 kat optik zoom aralığıyla daha fazla esneklik sunarken, Geniş kamera ise 1,7 ?m pikselli yüzde 47 daha geniş sensörüyle loş ışıklı ortamlarda yüzde 87 daha iyi performans sağlıyor. Pro modellerdeki LiDAR Tarayıcısı da loş ışıkta 6 kat daha hızlı otomatik netleme ve Gece modu portreleri gibi gelişmiş özelliklerin kapılarını açıyor.

iPhone 12 serisiyle çekilen fotoğraflar

iPhone 12 serisiyle çekilen fotoğraflar içinde Türkiye’den de iki kare bulunuyor. Gazeteci Nilay Örnek’in iPhone 12 ile çektiği fotoğraf ve seyahat yazarı Bahar Akıncı’nın iPhone 12 ile çektiği fotoğraf da Apple’ın yayınladığı iPhone 12 serisiyle çekilen fotoğraflar arasında yer aldı. Tüm fotoğrafları aşağıdaki galeride görüntüleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER