FırsatlarManşetler

iPhone 11 satın almayı düşünenlerin ilgisini çekecek indirimler

iphone 11

Apple eylül ayında iPhone 13 serisi telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte şirket, daha eski modellerini de uygun fiyatlı seçenekler olarak piyasada tutmayı sürdürüyor. 2019’un sonlarına doğru Türkiye’de satışa çıkan iPhone 11 de şu sıralar en çok ilgi gören iPhone modellerinden biri olarak satışını sürdürüyor. Üstelik bu model için çeşitli indirim fırsatlarını yakalamak da mümkün. İşte o fırsatlardan biri GittiGidiyor tarafından sunuluyor.

GittiGidiyor’un akıllı telefon, giyilebilir ürün ve aksesuarlarda bugün geçerli olacak bir kampanyası var. Kampanya kapsamında iPhone 11 64 GB modelini Apple’ın mağazasındaki fiyattan daha düşük seviyelerde bulabilirsiniz. Sunulan iPhone 11 tekliflerine baktığımızda, 7999 TL olan normal fiyatın 7100 TL seviyelerine geldiğini görüyoruz. Farklı satıcılardan çeşitli renklerde modeller bulmak mümkün.

Apple’ın ilgi gören iPhone modeli dışında Android telefonlarda da dikkat çekici indirimler mevcut. Örneğin, Poco X3 Pro’yu 3500 TL seviyesindeki bir fiyattan bulabilirsiniz. Oppo A54’ün fiyatı da 2500-2600 TL arasına iniyor. Buradaki kampanya sayfasından tüm fırsatları incelemenizde fayda var gibi görünüyor.

Üstelik GittiGidiyor, kampanya dahilinde tüm cep telefonu ve aksesuar alışverişlerinde 1500 TL üzerine anında yüzde 4 indirim imkanı sunuyor. Herkese 250 TL’ye varan, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyelerine ise 300 TL’ye varan indirim fırsatı sağlanıyor.

Kampanya bugün sona erecek. Eğer iPhone 11 satın almayı düşünüyorsanız, acele etmenizde fayda var gibi görünüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER