Teknoloji

iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus hız testinde karşı karşıya – Video

iphone 11 pro max galaxy note 10 plus

Daha önce internette iPhone XS Max ve Samsung Galaxy Note 10 Plus’ın karşılaştırıldığı bir hız testi videosuna rastlamıştık. O videoda Samsung’un en yeni amiral gemisi önde çıkmıştı, ancak bu sonuç şaşırtmamıştı. Ne de olsa iPhone XS Max rakibinden bir yıl daha önce çıkmıştı. Bu sefer Samsung’un telefonu Apple’ın en yeni iPhone’u ile karşı karşıya geliyor.

YouTube’daki PhoneBuff kanalı iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus karşılaştırması yaparak bu iki telefondan hangisinin daha hızlı olduğu sorusuna cevap aradı. Görünüşe göre, iki telefon testte başa baş geldi.

iPhone XS Max ve Galaxy Note 10+ arasında olduğu gibi, iPhone 11 Pro Max ve Note 10 Plus arasında da 8 GB RAM farkı var. Apple’ın yeni iPhone’ları genellikle aynı zamanlarda çıkan en son Samsung veya diğer amiral gemisi Android telefonları yener. Çünkü güncellenmiş A serisi yonga ve sıkı donanım-yazılım entegrasyonu sayesinde yeni iPhone’lar yüksek performans sergiler.

Gerçekleştirilen testte belirlenen belirli uygulamalar ve oyunlar iPhone 11 Pro Max ve Note 10 Plus’ta sırasıyla açılıyor. Daha sonra da bunlar tersten yeniden açılıyor. İlk seride Apple’ın akıllı telefonunun hızlı olduğunu görüyoruz. Ancak ikinci turda ise Samsung’un telefonu daha hızlı geliyor. Bu noktada aradaki RAM farkının öne çıktığı yorumunda bulunmak yanlış olmayacaktır.

Sonuç olarak uygulama ve oyun açılış testinde Galaxy Note 10 Plus, iPhone 11 Pro’ya altı saniyelik bir fark atarak hız testinde birinci geliyor. 12 GB RAM testin ikinci turunda farkını ortaya koyuyor.

İLGİLİ HABERLER