Manşetler

Video: iPhone 11 Kutusundan Çıkıyor

iphone 11 kutu açılımı ve kutu içeriği

iPhone 11, Apple’ın bu yıl tanıttığı üç yeni iPhone modeli içinde en uygun fiyatlı seçenek olarak öne çıkıyor. 7299 TL’den başlayan fiyatlarla geçtiğimiz cuma günü Türkiye’de satışa sunulan akıllı telefonun 256 GB kapasiteli ve beyaz renkli versiyonu elimize ulaştı. Kutu açılışını yapıyor, kutu içeriği ve diğer detayları veriyoruz.

Bu yıl iPhone 11 ile birlikte gelen en önemli yeniliklerden bir tanesi çift arka kamera. Kutuda da bunu açık şekilde görüyoruz. Kapağı kaldırdığımızda arka yüzü bize doğru bakacak şekilde iPhone 11 bizi hemen karşılıyor. Telefonun altında ise içinde garanti belgesi, hızlı başlangıç kılavuzu, SIM kart iğnesi ve Apple çıkartmalarının olduğu bir zarf var.

Apple, kutu açılışını gerçekleştirdiğimiz iPhone 11 Pro Max ve iPhone 11 Pro’da şimdiye kadar sunduklarından farklı olarak 18W hızlı şarj adaptörü ve USB-C – Lightning kablosuz veriyor. iPhone 11 sahipleri ise eskisi gibi 5W klasik güç adaptörü ve USB – Lightning kablosuyla karşılaşıyor. Lightning uçlu EarPods kulaklıklar da kutudan çıkıyor. 3.5mm – Lightning adaptörünü ise ayrı olarak satın almanız gerekiyor.

Eğer daha önce de bir iPhone kullanıyorsanız ve iOS 11 üstü bir sürüm çalışıyorsa, iPhone 11’in kurulumuna başlarken onu yeni telefonunuzun yanına getirin. Bu takdirde başlangıçta Wi-Fi bağlantısını kurma, Apple kimliğiyle giriş yapma gibi işlemleri hızlıca geçebilirsiniz. Daha sonra doğrudan iki telefon arasında veri aktarımı gerçekleştirebileceğiniz gibi, iCloud’daki bir yedeği de aktarabilirsiniz. Biz videoda bu adımları atladık, çünkü iPhone 11’i yeni bir telefon olarak kurduk.

iphone 11 kutu açılımı ve kutu içeriği

Kurulumun bir adımında iCloud yedeklemesinden veya PC ya da Mac’e alınan bir iTunes yedeğinden geri yükleme seçeneği de karşınıza çıkıyor. Eğer daha önce bir Android telefon kullanıyorsanız, uygulamalarınızı ve diğer içeriklerinizi de bu adımda taşıma imkanına sahipsiniz.

Face ID’ye yüz tanıtma, Siri’yi ayarlama, Ekran Süresini açma, Koyu Modu etkinleştirme ve birkaç rehber ekrandan sonra iPhone 11 kullanıma hazır hâle geliyor.

iOS 13 yüklü olarak gelen iPhone 11’de Apple’ın birçok uygulamasının yüklü olarak sunulduğunu görüyoruz. Eğer isterseniz, bu yüklü uygulamaların bazılarını kaldırma imkanını da Apple size sunuyor. Daha sonra yeniden App Store’dan indirme şansınız mevcut.

iPhone 11 ile ilgili sorularınızı aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Çok yakında yayınlayacağımız incelemede sorularınıza cevap vereceğiz.

İLGİLİ HABERLER