Teknoloji

iPhone 11 için hazırlanan konsept videosu üç lensli arka kameraya daha gerçekçi bir bakış atıyor

iphone 11 taslak
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone Xs, Xs Max ve XR’ın takipçileriyle tanışmaya daha sekiz ay gibi uzun bir süre var. Ancak bu durum Apple’ın yeni akıllı telefonlarıyla ilgili konseptlerin ortaya çıkmasını engellemiyor. iPhone 11 için hazırlanan son konsept tasarım videolarından biri, üç lensli arka kamera modülü iddiasına en gerçekçi bakışı atıyor.

Daha önce hazırlanan konseptlerde iPhone 11’in arkasına kare şeklinde bir kamera modülü yerleştirilmişti. Son videoda ise tıpkı iPhone X ve iPhone Xs’te olduğu gibi sol üst köşede dikey olarak konumlandırılmış oval hatlara sahip bir modül görülüyor. Bu tasarım Apple’ın mevcut tasarım anlayışına daha yakın bir yerde duruyor.

Hazırlanan taslak videoda kamera modülünün etrafını çevreleyen halka bir flaşın tercih edilebileceği beklentisi de öne çıkıyor. Daha önceki taslaklarda kare şeklindeki kamera modüldeki boşluklardan biri LED flaşa ayrılmış şekilde görülmüştü. Ekrandaki çentiğin küçülmesi beklentisi daha önceki taslaklarda ortaya koyulsa da, son konsept videosunda çentiğin ölçüleri pek değişmemişe benziyor.

iPhone 11 için hazırlanan en yeni konsept videosunda ekrana entegre Touch ID, kırmızı renk seçeneği ve 120 Hz yenileme oranına sahip ekran gibi beklentiler de öne çıkıyor. Videonun Apple’ın iPhone’lar için hazırladığı reklam videolarına oldukça benzediğini belirtmekte de fayda var.

İLGİLİ HABERLER