Manşetler

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Apple Watch Series 5 Türkiye çıkış tarihi belli oldu

apple iphone 11 pro

Apple, yeni iPhone ve Apple Watch ürünlerinin Türkiye’de ne zaman çıkacağını açıkladı. Apple Türkiye’den verilen bilgiye göre iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5 18 Ekim Cuma günü satışa sunuluyor.

Apple’dan yapılan açıklamaya göre, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5, 18 Ekim itibariyle apple.com.tr adresinde, App Store uygulamasında, Apple Store’larda, Apple Yetkili Satıcılarında ve belirli iletişim operatörlerinde satışa çıkıyor.

Apple’ın Türkiye web sitesini kontrol ettiğimizde henüz yeni ürünlerin çıkış tarihi bilgisiyle güncellenmediğini görüyoruz. Aynı zamanda resmi Türkiye fiyat bilgileri de henüz açıklanmadı.

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro daha yetenekli kameralarla geliyor

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’te yer alan yeni Super Retina XDR ekran, bugüne kadar bir iPhone’da bulunan en parlak ekran olma özelliğine sahip. Apple tasarımı güçlü A13 Bionic çip, her görevde benzersiz bir performans gösterirken pil ömründe de, gün boyu kolayca dayanması için eşi görülmemiş bir artış sağlıyor. Yeni üçlü kamera sistemi; Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameralarla profesyonel düzeyde bir deneyim sunuyor. Loş ışıkta fotoğraf çekimine çok büyük iyileştirmeler getiren bu yeni sistem, bir akıllı telefonda görülen en yüksek video kalitesiyle aksiyon çekimleri için harika bir çözüm sunuyor.

iPhone 11 ise, Apple’ın belirttiğine göre, bir akıllı telefonda görülebilecek en yüksek video kalitesi ve fotoğraflar için Gece Modu ile kullanıcı dostu kamera deneyimi sunan güçlü bir çift kamera sistemi kullanıyor. iPhone 11, en yoğun güç gerektiren görevleri yerine getirmek için A13 Bionic çipten güç alırken tek şarjla tam günü geçiriyor ve geliştirilmiş suya dayanıklılık özelliğiyle elementlere karşı dayanmak üzere tasarlandı.

Apple Watch Series 5 sürekli açık ekran ile geliyor

Apple Watch Series 5, zamanı ve diğer önemli bilgileri bileği kaldırmadan veya ekrana dokunmadan kolayca görmeyi sağlamak için hiç uyumayan yeni Hep Açık Retina ekran ile geliyor. Yerleşik pusuladan yükseklik göstergesine kadar yeni konum özellikleri kullanıcıların günlerine daha iyi göz atmalarına yardımcı olurken, uluslararası acil arama özelliği sayesinde müşteriler yaklaşık 150 ülkede acil servisleri iPhone yakında olmasa bile doğrudan arayabilecekler. Apple Watch Series 5, alüminyum, paslanmaz çelik, seramik ve sadece bu yeni modelde bulunan titanyum gibi çok çeşitli malzemelerden üretiliyor. watchOS 6’nın gücüyle birlikte, kullanıcılar Döngü İzleme, Gürültü uygulaması ve Aktivite Eğilimleri gibi yeni özellikler sayesinde sağlık ve zindelik durumları üzerinde kontrol sahibi olabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER