FırsatlarManşetler

iPhone 11 için dikkat çekici indirim fırsatları

iphone 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 11 Apple’ın hâlâ resmi olarak satışta tuttuğu akıllı telefon modelleri arasında yer alıyor. Bu telefonun resmi satış fiyat bilgileri için Apple Türkiye online mağazasına baktığımızda, 64 GB kapasiteli modelin 10999 TL, 128 GB kapasiteli modelin ise 11699 TL karşılığında satıldığını görüyoruz. Çeşitli e-ticaret sitelerinde iPhone 11’i daha düşük fiyata satın alma imkanınız bulunuyor.

Örneğin GittiGidiyor’da, sitenin “Muhteşem Şubat İndirimleri” olarak adlandırdığı indirimler kapsamında cep telefonu alışverişlerinde 1500 TL ve üzeri alışverişte ekstra yüzde 4 indirim uygulanıyor. Herkese anında 350 TL’ye varan indirim sunulurken, sitenin Kazananlar Kulübü üyelerine özel olarak 400 TL’ye varan indirimler uygulanıyor. iPhone 11 de kampanya kapsamındaki dikkat çekici ürünler arasında, farklı depolama alanı ve renk seçeneklerine sahip iPhone’larda dikkate değer indirimler bulunuyor. Hatta, Apple’ın resmi olarak satışta bulunmayan 256 GB kapasiteli iPhone 11’ini de satın almanız mümkün oluyor.

iphone 11 satın al

iPHONE 11 SATIN AL (GİTTİGİDİYOR)

Bir iPhone 11 indirim fırsatı da Amazon.com.tr’de bulunuyor. Bizzat e-ticaret sitesi tarafından satılan 128 GB kapasiteli siyah renkli iPhone 11, 11599 TL yerine 10888 TL olarak listeleniyor. Eğer arzu ederseniz, 64 GB kapasiteli versiyonu da 10999 TL yerine 9826 TL’ye satın alma imkanınız bulunuyor. Diğer renk seçenekleri de mevcut. Fiyatlar renkten renge değişiklik gösterse de, onlarda da belirli oranlarda indirimler bulunuyor.

iphone 11 satin al

iPHONE 11 SATIN AL (AMAZON.COM.TR)

iPhone 11 özellikleri

iPhone 11 6.1 inç, 326ppi Liquid Retina HD ekran ile birlikte geliyor. Telefonun 4G hücresel bağlantı desteği bulunuyor. Apple A13 Bionic çipten güç alan bu telefonun pili 17 saate kadar video oynatma, 10 saate kadar online video izleme ve 65 saate kadar ses çalma imkanı sunuyor. 20W veya daha güçlü adaptör ile hızlı şarj özelliği var. 2020 sonbaharı itibarıyla iPhone 11’lerde de kutudan güç adaptörü ve kulaklık kaldırıldı. Ancak e-ticaret sitelerinde eski stok dahilindeki ürünlerde hâlâ bu aksesuarları bulmak mümkün olabilir. Bu nedenle satın almadan önce kutu içeriği bilgisini ilgili sayfada aramanız yerinde olacaktır.

Güvenlik tarafında Face ID ile yüz tanıma ile ekran kilidi açma özelliği mevcut. Telefonun ön ve arka yüzeyi camdan yapılmış, kenarları ise alüminyumla çevrili durumda bulunuyor. IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklılığı belgeleniyor.

iPhone 11’in arkasında iki kamera var. 12 megapiksel çözünürlüklü bu kameralardan biri geniş, diğeri ultra geniş açılı. Gece modu, Deep Fusion gibi özellikler bulunuyor. İki kat optik uzaklaştırma, fotoğraflar için yeni nesil Akıllı HDR gibi teknolojiler var. Önde de 12 megapiksel TrueDepth kamera sistemi bulunuyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER