Manşetler

iPad’e özel dijital gazete The Daily yayına başladı

Yaklaşık üç aydır dedikodularını aktardığımız, News Corporation’ın sadece iPad’e özel dijital gazetesi The Daily sonunda resmen tanıtıldı. The Daily uygulaması yılın 365 günü dijital gazete yayınlayacak. Yüzün üzerinde sayfanın yer alacağı bu gazetede haberler, yaşam, eğlence, köşe yazıları ve spor gibi bölümlerle birlikte videolar, 360 derece fotoğraflar, bilgi grafikleri yer alacak. The Daily’nin günlük fiyatı sadece 14 sent olacak.

The Daily’de yer alan haber ve yazılar e-posta, Twitter, Facebook gibi kanallar üzerinden paylaşılabilecek. Gazete sayılarını daha sonra okumak için saklamak mümkün olacak. The Daily uygulamasından Twitter beslemelerine içerik gönderimi yapılabilirken, içerik dinamik olarak güncellenecek, bu sayede günün flaş gelişmelerini bu uygulama üzerinden takip etmek mümkün olacak. Entegre internet tarayıcısı sayesinde harici web sitelerine uygulamayı terketmeden gidilebilecek.

The Daily uygulaması App Store üzerinden sunulmuş durumda. Haftalık 0.99$, yıllık 39.99$’lık abonelik bedelleri karşılığında bu dijital gazeteye abone olmak da mümkün olacak. ABD’li mobil operatörü Verizon’un promosyonu kapsamında ilk iki hafta sayılar ücretsiz olarak dağıtılacak. News Corp gelecekte bu gazetenin farklı tabletlere özel versiyonlarının çıkacağının müjdesini verdi.

İlgili – The Daily

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER