Manşetler

iPad ve iPhone için Office uygulamalarının ipuçları Microsoft tarafından verildi

Microsoft iPhone için Office Mobile paketinin varlığını doğruladı. Excel ve PowerPoint iPad uygulamaları için şirketin resmi Office sistesinde yayınlanan destek dokümanları bu uygulamaların hazırlandığına dair dedikoduları doğrulamış oldu. Mac4ever tarafından dikkat çekilen dokümanlar sadece adları onaylıyor, ancak iPhone ve iPad için Office Mobile paketinde nelerin bulunacağına dair bir ipucu vermiyor.

Microsoft Office yazılımının iOS platformuna geleceğine dair beklentiler uzunca bir süredir canlılığını koruyor. Bu yazılımla ilgili olarak çeşitli aralıklarla söylentiler yeniden alevleniyor. Son olarak geçtiğimiz ay The Verge sitesi Microsoft Office uygulamasına ait olduğunu iddia ettiği bazı ekran görüntülerini paylaşmıştı. Bu ekran görüntülerine bakılırsa iOS’e gelecek Office Mobile’ın tasarımı Windows Phone 8’de gördüğümüze benzer olacak. Office Mobile’ın iOS ve Android için ücretsiz olarak çıkması ve temel görüntüleme işlevi sunması bekleniyor. iOS için Office Mobile projesine yakın olan kaynaklar şirketin ücretsiz kullananlara 25 dokümana kadar düzenleme imkanı vereceğini, ancak sonrası için abonelik sistemi içeren versiyonu kullanmayı zorunlu kılacağını kaydetti.

iOS için Office Mobile uygulamasının şubat sonu veya mart başında çıkması bekleniyor. Android versiyonunu çıkışı içinse mayıs ayı işaret ediliyor.

İlgili >> Mac4Ever, MacRumors, Microsoft Romanya

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER