Manşetler

Video: iPad Pro ilk reklamı ile izleyicilerin karşısında

iPad Pro’nun yarın piyasaya çıkacak olmasıyla birlikte, ilk Apple reklamı da ABD TV’lerinde boy göstermeye başladı. Galaksilerin ve gezegenlerin etkileyici görselleştirmelerini sevenler bu reklamı fazlasıyla beğeneceklerdir.

Reklamda Jüpiter’in büyük kırmızı noktasının ve Satürn’ün halkasını oluşturan çeşitli parçacıklarını detaylı şekilde görmek mümkün oluyor. Göz alıcı nebula ve kara deliğin olay ufku gibi görünen bir görüntü de iPad Pro’nun yeni reklamında yer alıyor.

Bu görselleştirmeler SkyGuide gibi astronomi uygulamalarıyla nelerin yapılabileceğini göstermeyi amaçlıyor. Apple, iPad Pro’nun daha büyük ekranının uzay bilimiyle uğraşanlara daha fazla görselle çalışma imkanı sunacağını bu reklamla göstermiş oluyor.

Jüpiter’in atmosferini 9.7 inç ekranlı bir cihaza sığdırmak yerine, 12.9 inç ekranlı iPad Pro’da güneş sistemimizin en büyük gezegenini daha fazla detay eşliğinde görüntülemek mümkün oluyor. Böylelikle uzay bilimleriyle uğraşanlar bir tablette daha fazla detay ve dizüstü bilgisayara göre daha rahat çalışma fırsatı elde etmiş olacaklar.

iPad Pro’nun uzay temalı reklamı Apple’ın YouTube kanalına yüklendi ve dün akşam ABD’deki TV kanallarında gösterilmeye başlandı. Apple iPad Pro’yu 11 Kasım tarihinden itibaren aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede satışa sunuyor. iPad Pro Türkiye fiyatları 2999 TL’den başlıyor.

İLGİLİ HABERLER