Teknoloji

iPad Pro da muhtemelen 9 Eylülde tanıtılacak

ipad-air-inceleme-00029

Apple sızıntıları devam ediyor, son dedikodular sadece iPhone 6S’i değil, yeni Apple TV’yi ve uzun zamandır beklene iPad Pro’yu da kapsıyor. 9 Eylülde, yani önümüzdeki çarşamba akşamı düzenlenecek iPhone etkinliği, sadece iPhone ile sınırlı kalmayacak bir etkinlik olacak gibi görünüyor.

iPad Pro’nun 9 Eylül etkinliğinde tanıtılması, ekim ayında da ön siparişlerin başlaması bekleniyor. 9to5Mac’in haberine göre bu yeni tablet mevcut modellerden daha büyük olacak, daha çok tecrübeli ve profesyonel kullanıcıları hedefleyecek. Buna ek olarak Force Touch tabanlı ekran kalemini de destekleyecek. Siri’nin kurumsal amaçlı kullanıma özel optimizasyonlara kavuşacağı, benzer durumun Bildirim Merkezi için de geçerli olacağı öne sürülüyor.

iPad’in kurumlara özel versiyonu uzun zamandır bekleniyordu. Aslında Apple’ın IBM ve Cisco ile gerçekleştirdiği iş ortaklıklarının da iPad Pro ile ilgisinin olduğu düşünülebilir.

Bu arada iPad Pro dedikodularına ek olarak, yeni iPad Mini 4’ün de geçen yıla göre daha fazla yenilik içerecek şekilde karşımıza çıkacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER