Manşetler

Apple önümüzdeki ilkbaharda üç yeni iPad Pro modelini tanıtabilir

ipad pro smart keyboard

ipad pro smart keyboardApple’ın önümüzdeki ilkbaharda iPad Pro ailesine üç yeni model daha ekleyeceği söyleniyor. Japon internet sitesi Macotakara’da yer alan habere göre, bu tabletlerden ikisi daha öncekilerden farklı boyutlarda olacak. Apple’ın 7.9 inç ekranlı iPad mini’nin yeni modelini de Pro serisi altında sunacağı ve tablette dört hoparlör ile Smart Connector’a yer vereceği iddia ediliyor. Pro serisinin mevcut üyeleri dört hoparlör ızgarası ve Smart Connector barındırıyor.

Apple’ın seriye ekleyeceği diğer ekran boyutunun ise 10.1 inç olacağı öne sürülüyor. 10.1 inç ekranlı tablette 12 megapiksel kamera ve True Tone flaşın bulunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Ancak ortaya atılan bu iddialar, Apple ürünlerine dair isabetli öngörüleriyle tanınan analist Ming-chi Kuo’nun daha önceki açıklamalarıyla pek uyuşmuyor. Kuo, Pro serisi için 10.5 inç ekranlı yeni bir modeli işaret etmişti. Macotakara’nın haberinde 12.9 inç ekranlı iPad Pro 2’nin de 12 megapiksel kamera ve True Tone flaşa kavuşacağı belirtiliyor. Cihazın diğer muhtemel özelliklerine dair detaylar ise şu an için gizemini koruyor.

iPad Pro serisinin yeni üyelerinde kulaklık jakının olup olmayacağı bilinmiyor

Macotakara’nın haberinde Pro serisi yeni iPad’lerde kulaklık jakı olup olmayacağı konusunda da bir işarete rastlanmıyor. Haberdeki iddiaların doğru olup olmadığı konsunda daha net fikirlere ulaşmak için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER