Teknoloji

iPad Pro ve aksesuarları açık artırma için özel olarak tasarlandı

ipad pro

ipad proApple türünün tek örneği olan bir iPad Pro’yu, Smart Cover’ı ve Apple Pencil’ı, gelirini Londra’daki Tasarım Müzesi’ne bağışlamak üzere açık artırmaya çıkarıyor. Jony Ive ve Apple tasarım ekibi tarafından bağışlanan ürünler normal iPad Pro serisinde ve ona özel aksesuarlarda bulunmayan renkleri içerdiği için eşsiz ürünler olma niteliğini taşıyor.

iPad, kapak ve Pencil kalemin her biri bu ürünlerin normal versiyonlarıyla aynı malzemeler kullanılarak üretilmiş. Aralarındaki tek fark renk gibi görünüyor, ancak renkler de bir hayli ilgi çekici. 12.9 inç ekranlı iPad Pro modeli yeşile çalan bir tür sarıyla kaplı şekilde gelirken kapak mavi renkli deri olmasıyla dikkat çekiyor. Aslında Apple deri kılıflar satıyor, ancak uzun zamandır deriden yapılmış Smart Cover kapakları görmüyoruz. Apple Pencil için de turuncu renkli bir deri kılıf sunuluyor. Ayrıca Pencil’ın çevresini altın bir şerit çevreliyor, bu da modeli eşsiz ve değerli kılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Pro İncelemesi

Özelleştirilmiş iPad ve aksesuarlarının satışını Phillips adlı müzayede evi gerçekleştiriyor. Fiyatın 10 bin ile 15 bin pound arasında olması bekleniyor. Tasarım müzesi yeni yerine taşınıyor ve bu açık artırmadan elde edilecek gelir de taşınma işleri için kullanılacak. Tasarım Müzesi makul fiyatlı tasarım nesnelerine odaklanıyor, bu da Apple’ın neden bu kadar yakından ilgilendiğini açıkça gösteriyor. Sonuç olarak Apple sanat ürünleri yapmıyor, ancak ürünlerine sanatın ruhunun yansıdığı açıkça görülüyor.

İLGİLİ HABERLER