Manşetler

iPad mini Bilkom güvencesiyle Türkiye’de satışa çıktı

Apple’ın geçen ay yurt dışında piyasaya sürdüğü daha küçük ekranlı tableti iPad mini geçtiğimiz haftasonu ElectroWorld tarafından web sitesi aracılığıyla satışa çıkarılmıştı. Her ne kadar belirtilmese de mağaza tarafından satılan ürünler Bilkom güvencesi altındaydı. Yine de, iPad mini’nin geleceğiyle ilgili daha önceden yapılmış resmi bir açıklama görmeden ürünü piyasada görmek sürpriz olmuştu. Neyse ki, Apple’ın Türkiye’deki yetkili dağıtıcılarından Bilkom yayınladığı bir açıklamayla iPad mini’nin dağıtımına başladığını duyurdu.

ipad-mini-inceleme-00025

Retina ekranlı iPad’e göre yüzde 23 daha ince ve yüzde 53 daha hafif olan iPad mini, 7.9 inç’lik 1024 x 768 piksel çözünürlüklü ekran, FaceTime HD kamera gibi özellikler barındırıyor. iOS 6 işletim sistemiyle yüklü gelen bu ürünle ilgili merak ettikleriniz  yurt dışında satışa sunulduktan hemen sonra gerçekleştirdiğimiz iPad mini inceleme yazısında yer alıyor. Bilkom iPad mini’nin sadece Wi-Fi versiyonlarını satışa sunuyor, bu modellerin 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık farklı kapasiteleri ve siyah ile beyaz renk seçenekleri mevcut.

* Tavsiye edilen son kullanıcı fiyat, distribütör Bilkom tarafından satış noktalarına açıklanır. Her satış noktası/yetkili bayi kendi fiyatını belirlemektedir.

* 3 Aralık 2012 tarihli Merkez Bankası Efektik Satış Kuru 1,7877 TL olarak baz alınmıştır.

Daha önceki iPad satışlarında olduğu gibi iPad mini’nin hücresel şebeke destekli versiyonlarına ait peşin fiyat bilgileri ve kampanyalar bu ürünü satışa sunacak mobil operatörler tarafından ilan edilecektir. Hücresel şebeke destekli iPad mini’lerin ne zaman çıkacağı konusunda henüz bir bilgi yok, ancak elde ettiğimizde mutlaka duyuracağız.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER