Manşetler

Video: iPad mini 4 Kutusundan Çıkıyor

iPad mini 4 test merkezimize ulaştı. Henüz ambalajı açılmamış olarak geldiği için, bu şekilde gelen her ürüne yaptığımızı tekrarlıyoruz. iPad mini 4 kutu açılımı ile karşınızdayız.

Apple’ın eylül ayında düzenlemiş olduğu etkinliğin yıldızları iPhone 6s ve iPad Pro’ydu. Ancak o etkinlikte iPad mini 4 de sessiz sedasız da olsa, tanıtılanlar arasında yer almıştı. Eylül ayı etkinliğinden kısa bir süre sonra da iPad mini 4’ün piyasaya çıkışı gerçekleşti.

ipad-mini-4-kutu-acilimi-041215

Geçen yılın iPad mini 3’ü teknik özellikler bakımından iPad mini 2’den farklılık içermiyordu. Apple sadece Touch ID parmak izi okuyucusunu ana ekran tuşuna eklemiş, bir de altın renk seçeneğini eklemişti.

iPad mini’yle yakından ilgilenenlerin bekledikleri yenilikler bu yıl geldi. Apple, iPad mini 4 ile birlikte küçük ekranlı tabletini daha büyük ekranlı iPad Air 2 ile teknik özellikler bakımından aynı seviyeye çekmiş oldu.

iPad mini 4 daha ince bir gövdeyle geliyor. Tıpkı geçen yıl iPad Air 2’de ses kapatma anahtarının kaldırılması ve tabletin inceltilmesi gibi, iPad mini 4’te de ses anahtarı atıldı, tablet inceltildi. iPad mini 3’ün gövdesi 7.5 mm. iken, iPad mini 4 sadece 6.1 mm. kalınlıklı bir gövdeyle geliyor.

7.9 inç, 2048 x 1536 piksel LED arka aydınlatmalı IPS LCD ekran, Apple A8 işlemci, 2 GB RAM; 16, 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri iPad mini 4’te mevcut. Arkadaki kameranın çözünürlüğü 8 megapiksele çıkartılırken önde yine 1.2 megapiksel FaceTime HD kamera bulunuyor.

iPad mini 4 ile ilgili detayları çok yakında Teknoblog’da bulacaksınız. Şimdi sizi iPad mini 4 kutu açılımı videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER