Teknoloji

iPad mini 2 ve iPad 5’in kasalarına ait olduğu iddia edilen görüntüler internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın beklenen ürünlerine dair sızıntılara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak iPad mini 2 ve iPad 5’in kasalarına ait olduğu iddia edilen görüntüler internetteki yerini aldı. Söz konusu fotoğraflarda Apple’ın tasarım bakımından pek fazla değişikliğe gitmediği görülürken, bazı parçalardaki değişiklikler dikkat çekiyor.

ipad-5-ipad-mini-2-050813

Göze çarpan ilk değişiklik Apple logosunda yatıyor. Daha önceki iPad modellerinde basılı bir logo kullanan şirketin yeni kasalarda logoyu da donanımın bir parçası haline getirdiği göze çarparken, söz konusu bileşen sayesinde hücresel bağlantı sinyallerinin engelsiz olarak dolaşabileceği öngörülüyor. Hücresel bağlantı özellikli mevcut iPad modellerinde sinyallerin iletiminde arka panelin üst kısmına yerleştirilen bir çubuktan faydalanılıyor.

Söz konusu fotoğraflarda her iki cihazında az da olsa inceldiği ve köşelerinin daha yuvarlak hale geldiği görülüyor. Apple bu yuvarlak köşeli tasarımı ilk olarak orijinal iPad mini’de kullanmıştı. Kasaların alt kısmındaysa, her iki tabletin de en son versiyonlarında olduğu gibi, Lightning girişi ve hoparlör ızgaraları yer alıyor. Önümüzdeki dönemde iPad 5 ve iPad mini 2’ye dair sızıntıların sayısının artması bekleniyor.

İlgili >> FanaticFone

İLGİLİ HABERLER