Manşetler

iPad mini 2 de altın renk seçeneğiyle sunulabilir

iPad mini 2’ye ait olduğu iddia edilen bir çift fotoğraf, şimdiye kadarki birçok doğru, ancak bir o kadar da sahte Apple sızıntısının kaynağı olan Çin’den yayıldı.

ipad-mini-2-altin-sizinti-1-280913

Eğer sızan bu son fotoğraflar gerçek ise, o hâlde bizi ilginç şeyler bekliyor demektir. Görünüşe göre 7.9 inç’lik Apple tabletinin de altın renkli, ya da Apple’ın tabiriyle şampanya renkli versiyonu geliyor. Böylelikle iPhone 5s’ten sonra aynı renk iPad mini’yle de tüketicilerle buluşmuş olacaktır.

Öte yandan fotoğraflar gelecek nesil iPad mini’nin de iPhone 5s’te olduğu gibi parmak izi okuyucusu barındıracağını gösteriyor. Tabii ki, dıştan bakıldığında parmak izi okuyucusunun varlığını kestirmek güç, ancak fotoğraflardaki iPad mini’nin ana ekran tuşu iPhone 5s’inkiyle aynı görünümü taşıyor.

ipad-mini-2-altin-sizinti-2-280913

Tabii ki, sızan bu fotoğraflara Photoshop müdahalesinde bulunulmuş olabilir. Bu ihtimali akıllardan çıkarmayarak fotoğrafları incelemekte fayda var gibi görünüyor.

Apple’ın ikinci nesil iPad mini cihazıyla ilgili karmaşık dedikodular ortalıkta geziniyor. Bir kısım yeni iPad mini’nin ekim ayında beşinci nesil iPad ile tanıtılacağını söylerken bazıları da Retina ekranlı yenilenmiş iPad mini için 2014’ü beklememiz gerektiğini iddia ediyor.

İlgili >> PhoneArena, Donews

İLGİLİ HABERLER