Teknoloji

Retina ekranlı iPad mini ve iPad Air 27 Kasımda Apple Türkiye Online Store’da satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın geçtiğimiz ay düzenlediği etkinliğin ağır topları iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini olmuştu. iPad Air pek çok ülkede tanıtımdan kısa bir süre sonrasına tekabül eden 1 Kasım tarihinde satışa sunulurken, Retina ekranlı iPad mini bugün itibarıyla piyasaya sürüldü. Apple’ın yeni tabletlerinin tanıtılmasıyla beraber cihazların Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağını merak eden Türkiyeli Apple hayranları ise aradıkları cevaba bugün itibarıyla ulaştı. Apple 1 Kasımda açılan Apple Türkiye Online Store sitesinden yaptığı duyuruyla iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’nin 27 Kasımda satışa sunulacağını açıkladı.

ipad-air-apple-online-store-turkiye-121113

iPad Air’in baz modeli olan 16 GB dahili hafızalı ve Wi-Fi bağlantı özellikli modelinin Türkiye satış fiyatı 1249 TL olarak belirlenirken, 128 GB dahili hafıza ve hem Wi-Fi hem de hücresel bağlantı özelliği barındıran iPad Air’e sahip olmak isteyenlerin 2349 TL ödemesi gerekecek. Apple Türkiye Online Store’da sunulan havale indirimi fırsatının iPad Air modelleri için de geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

retina-ipad-mini-apple-online-store-turkiye-121113

Bugün itibarıyla yurt dışında satışa sunulan Retina ekranlı iPad mini’nin 16 GB dahili hafızalı ve Wi-Fi bağlantı özellikli modelin Türkiye’deki fiyat etiketindeyse 999 TL yazıyor. Retina ekranlı iPad mini serisinin en gelişmiş modeli olan 128 GB dahili hafıza, Wi-Fi ve hücresel bağlantı desteği barındıran modele ise 2099 TL ödeyerek sahip olunabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Air ve iPad mini Retina karşı karşıya

Türkiye pazarına giderek daha fazla önem göstermeye başlayan Apple, yeni ürünlerinin Türkiye’ye giriş süresini gözle görülür biçimde kısaltmasıyla bunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Şirketin Türkiye’deki ilk fiziki mağazasının ise 2014’ün ocak ayı itibarıyla açılması bekleniyor.

İlgili >> Apple Türkiye Online Store (1), Apple Türkiye Online Store (2), iPhone Türkiye

İLGİLİ HABERLER