Teknoloji

iPad 5’in parçalarını iPad 4 ve iPad mini’yle karşılaştıran yeni bir video

YouTube’da yayınlanan yeni bir video iPad 5’in sızan parçalarının, aralarında iPad 4 ve iPad mini’nin de olduğu eski versiyon iPad’lerle karşılaştırılmasını gösteriyor. Bilgiler yeni iPhone 5s’inkiyle uyumlu gri renkli kasaya sahip iPad 5’i elinde tuttuğunu iddia eden Çinli parça tedarikçisi sw-box.com sitesinden geldi.

ipad-5-4-mini-300913Parça tedarikçileri uzun zamandır Apple cihaz bilgilerinin sızıntı kaynağı görevini teşkil ediyor. Bu son video da daha önce gördüklerimize benziyor, ancak karşılaştırmayı da oldukça iyi şekilde yerine getiriyor. Gelecek ay beklenen yeni iPad’in mevcut iPad mini’ninkine benzer tasarıma sahip olduğunu, daha ince ve kompakt kasayla geleceğini bu video da gösteriyor.

Video genellikle müstakbel beşinci nesil iPad’in dıştan görünümü ve kasası hakkında bilgi veriyor, içi hakkında net bir bilgi elde etmek mümkün olmuyor.

Apple’ın 15 Ekimde bir basın toplantısı düzenleyip yeni iPad ve iPad mini’yi tanıtacağı söyleniyor. Eğer bu dedikodu gerçeğe dönüşecek olursa, Apple geçen yıl olduğu gibi bu yıl da art arda iki ay üst üste basın toplantısı düzenlemiş olacak.

İlgili >> MacRumors, sw-box

İLGİLİ HABERLER