Teknoloji

iPad 2 için Türk malı ilk inceleme

Geçen cuma günü ABD’de piyasaya çıkan iPad 2’nin incelemelerini yurtdışındaki teknoloji yayınlarında fazlasıyla gördük. Hatta bunların özetini sizlere bu yazımızda aktarmıştık. Kardeş blog iPhone Türkiye ise daha önce iPhone 4’te gösterdiği inceleme hızını iPad 2’de bir kez daha ortaya koydu ve Apple’ın yeni tabletini piyasaya çıktıktan üç gün sonra edinip inceleme başarısı gösterdi.

iPhone Türkiye’nin iPad 2 incelemeleri birkaç parçadan oluşacak. Ziyaretçiler bu sayede iPad 2’nin birçok özelliğinin birçok özelliğini yakından görme fırsatı bulacaktır. Yayınlanan ilk inceleme yazısında Mustafa Tan iPad 2 ile ilgili ilk izlenimlerini okuyuculara aktarmış. iPad 2’nin yurtdışındaki siteler ve bloglar tarafından dile getirilen 512 MB RAM izlenimlerini doğrulayan Tan, başlangıçta iPad 2’nin iPad 1’e göre hızını farketmediğini, ancak bunda geliştirilen uygulamaların iPad 1 için optimize edildiğini dile getiriyor. Yine de, yapmış olduğu internet tarayıcı ve oyun hız testleri iPad 2’nin farkını ortaya koyuyor.

iPhone Türkiye’nin ilk iPad 2 inceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz. iPad 2’yi daha yakından tanımak için blogun diğer iPad 2 inceleme yazılarını da takibe almanızı tavsiye ederiz.

İlgili – iPhone Türkiye

İLGİLİ HABERLER