Manşetler

iOS ve Android için Twitter uygulamaları güncellendi, içerik ön izleme gibi yenilikler geldi

Twitter’ın iOS versiyonu için yeni bir güncellemenin hazır olduğuna dair haberlerin ardından beklenen güncelleme nihayet geldi. Üstelik sadece Apple’ın iOS’i için değil Google’ın Android’i için de…

Beklendiği üzere, Twitter’ın iOS ve Android uygulamaları aralarında içerik ön izlemelerinin de bulunduğu çeşitli yenilikleri kazandı. Artık kullanıcılar tweet içinde bağlantısı verilen resimleri, videoları veya diğer içerikleri tweet’in detaylı ekranında görme fırsatı bulacak. İtme bildirimleri de geliştirildi, artık kullanıcılar takip ettikleri herhangi bir kişi veya hesap yeni bir tweet yayınladığında bununla ilgili bildirim alma şansına sahip olacak. iOS kullanıcıalrı uygulamanın içindeyken de durum çubuğu üzerinde bildirimleri alabilecek. Etkinlik sayfalarına iOS istemcisi üzerinden de erişilebilecek.

Güncelleme içinde küçük ancak memnuniyetle karşılanacak bazı iyileştirmeler de bulunuyor. Bunların arasında kullanıcının profil resmine dokunarak profil sayfasını görüntüleme, Twitter’ın kişiselleştirilmiş eğilimler özelliğinin desteklenmesi ve Twitter’ın yeni logosunun uygulama ikonu olarak kullanılmaya başlanması da yer alıyor. Arama yaparken otomatik tamamlama özelliği geliştirilirken uygulamaya Macarca dil desteği de eklendi.

Twitter’ın güncellenmiş iOS ve Android uygulamalarını aşağıdaki App Store ve Google Play bağlantılarını takip ederek indirebilirsiniz.

Galeri: Twitter iOS 4.3 ve Android 3.3 Ekran Görüntüleri
[nggallery id=967]

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store, Twitter Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER