Manşetler

iOS uygulaması üzerinde çalışan Facebook App Center’ın ekran görüntüleri sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook’un HTML5 tabanlı bir uygulama mağazası üzerinde çalıştığını ve bunun App Center olarak adlandırıldığını biliyoruz. Hem masaüstü hem de mobil ortamda çalışacak olan bu uygulama mağazası girişimiyle ilgili daha fazla ayrıntıyı sızan ekran görüntüleriyle birlikte görme fırsatı yakaladık. TechCrunch’ın verdiği bilgiye göre Facebook App Center’ı küçük bir kullanıcı kitlesiyle test ediyor. iOS ortamından sızan ekran görüntülerinin de bu test kullanıcılarından temin edildiği düşünülüyor.

App Center’a Facebook uygulamasının solunda bulunan ve Facebook uygulamalarına, sayfalara, profile erişmeyi sağlayan navigasyon bölmesi üzerinden giriş yapılıyor. App Center sayfasında arkadaşlarınızın kullandıklarına göre belirlenen seçme uygulama listesi, aynı zamanda Facebook tarafından belirlenen popüler uygulamalar listesi bulunuyor. Herhangi bir uygulamaya dokunup ilgili sayfasına gittiğinizde o uygulamayı hangi Facebook arkadaşlarınızın yüklediğini görüyorsunuz. Apple ve Google’ın yapamadığını altyapısı sayesinde Facebook beceriyor, fark da burada.

Facebook’un ABD’de bu akşam bir etkinlik düzenleyeceği belirtiliyor ve beklentiler arasında App Center’ın resmen duyurulması da var. Anlaşılan o ki yeni güne Facebook’un yeni servisiyle başlamamız kuvvetle muhtemel.

İlgili – TechCrunch

İLGİLİ HABERLER