Teknoloji

iOS için SkyDrive uygulaması Film Rulosu’na kaydedilen fotoğrafları yedekleyebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS için SkyDrive uygulamasını ve SkyDrive.com’u güncelleyen Microsoft, iOS uygulamasına Film Rulosu’na kaydedilen fotoğrafları yedekleyebilme, iPhone için Office ve OneNote uygulamalarıyla entegrasyon özellikleriyle birlikte iOS 7’nin tasarım diline uygun yeni bir görünüm kazandırdı.

skydrive-ios-221113

Windows Phone kullanıcıları fotoğraflarını yedeklemek için bir süredir SkyDrive’ı kullanabilirken, aralarında iOS’in de bulunduğu diğer platformlardaki kullanıcılar bu destek için beklemek zorunda kalmıştı. Yayınlanan son güncellemeyle birlikte iOS kullanıcılarının bu bekleyişi sona erdi ve iPhone sahiplerinin Wi-Fi veya hücresel veri aracılığıyla Film Rulosu’nda bulunan fotoğraf ve videoları SkyDrive’a aktarmasının önü açıldı.

Güncellemeyle gelen yeni özellikler kapsamında SkyDrive kullanıcıları iPhone için Office veya OneNote uygulamalarıyla belge düzenlemesi yapıp bu belgeleri yeniden SkyDrive’a kaydedebiliyor. iOS kısmındaki son yenilik olarak ise tasarımın iOS 7 ile paralel hale getirilmesi göze çarpıyor. SkyDrive.com’a yapılan güncellemeyse kullanıcıların fotoğraflarının Facebook’a yükledikleri zaman nasıl görüneceği hakkında önceden fikir edinmesini sağlıyor.

İlgili >> Inside SkyDrive

İLGİLİ HABERLER