Teknoloji

iOS için Facebook Messenger’a yapışkanlar geldi

iOS için Facebook Messenger uygulamasına mesajları tek bir parmak sürüklemesiyle silme imkanı ve ilk olarak Facebook Home’da yüzünü gösteren yapışkanlar eklendi. App Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan güncellemeyle birlikte gelen yapışkanlar yazılı mesajlarda kullanılan his simgelerine fazlasıyla benziyor. Bununla birlikte Facebook yapışkanlar arasına birkaç tane de animasyonlu seçenek eklemiş.

facebook-messenger-ios-yapiskan-070513

Sohbet sırasında bir yapışkan eklemek için yazı kutusunda bulunan gülücük işaretine dokunmanız, karşınıza çıkan seçeneklerden bir tanesine tıklatmanız gerekiyor. Bu arada Facebook uygulama içerisinden özel yapışkanları da satın almaya izin veriyor. Eğer sohbet sırasında hislerinizi yapışkan simgelerle daha iyi şekilde ifade edeceğinize inanıyorsanız ve bunun için para dökmeye hazırsanız, Facebook Messenger size imkanı sunuyor.

Daha önceki Facebook Messenger sürümlerinde yer alan sürükleyerek silme işlemi nedense kaldırılmıştı. Neyse ki, Facebook gelen talepleri daha fazla görmezden gelmedi ve bu özelliği geri kazandırdı. Böylelikle Apple’ın iOS’te yer alan yerleşik mesajlaşma uygulaması iMessage’da da yer alan benzer bir imkanı yeniden sunmuş oldu.

Facebook Messenger uygulamasına ait güncellemeyi yükledikten sonra yapışkan simgeleri göremezseniz hemen paniğe kapılmayın. Facebook, yapışkanların önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm kullanıcılara sunulacağını kaydetti.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER