Manşetler

iOS için Dropbox uygulamasına otomatik fotoğraf ve video yükleme özelliği geldi

Dropbox’ın iOS uygulaması 1.5 numaralı yeni versiyona yükseltildi. Yeni versiyon dikkat çekici yeniliklerle geliyor. Listenin başında iOS cihazınızın film rulosunda bulunan fotoğraf ve videoların otomatik olarak yüklenmesi bulunuyor. Bu yükleme işlemi için hem Wi-Fi hem de hücresel bağlantı yöntemini kullanabilirsiniz. Android kullanıcıları bu özellikten bir süredir yararlanmaktaydı. Uygulamayı güncelledikten sonra yeniden açtığınızda sizden fotoğraf veya videolarınızın depolanmasını isteyip istemediğiniz sorulacak.

Eğer bu soruya “evet” cevabı verirseniz, o halde fotoğraflarınızın ve videolarınızın rahat depolanması için size ek alan verilecek. Dropbox otomatik yükleme özelliğini kabul eden kullanıcılarını 3 GB’lık ek alanla ödüllendiriliyor, ancak bu hediye 500 MB’lık bölümler hâlinde veriliyor. Ne kadar fazla fotoğraf ve video yüklerseniz, otomatik yükleme için kullanılan depolama alanı da buna bağlı olarak 500’er MB’lık parçalar hâlinde artıyor.

Dropbox fotoğraf ve videoların otomatik yüklenmesi işleminde iOS cihazlarına da kapı açmakla kalmıyor, kullanıcıların yükledikleri fotoğraf ve videoları rahat bir şekilde görüntülemeleri için de yeni bir galeri görünümü sunuyor. Dropbox 1.5 güncellemesiyle birlikte aralarında birden fazla dosyayı tek bir seferde taşıma veya silme, herhangi bir boyuttaki dosyayı yükleme gibi yenilikler de bulunuyor. Bu yeni güncellemeyi iTunes App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili – iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER