Teknoloji

iOS için Dropbox uygulaması güncellemeyle PDF okuyucusuna sahip oldu

2.1 sürümü yayınlanan iOS için Dropbox uygulaması bu yeni sürümüyle kullanıcı deneyimini güzelleştirecek yeni özelliklere kavuştu. iOS 5 ve daha üstü bir işletim sistemine sahip olan iOS cihaz sahipleri 13.8 MB büyüklüğündeki bu son sürümden faydalanabilecekler. Güncellemeyle birlikte uygulamanın kavuştuğu özellikler arasında en dikkat çekeniyse PDF okuyucusu oldu.

dropbox-ios-guncelleme-180212

Artık Dropbox kullanıcıları bulut depolama alanlarındaki PDF dökümanlarını okumak için bunları cihaza indirmek ve ayrı bir uygulama yüklemek zorunda kalmayacak. Bu özellik sayesinde aracıları ortadan kaldıran Dropbox, çok daha kullanışlı bir hale bürünmüş oldu. PDF okuyucusunda bulunan bazı hatalar nedeniyle uygulamanın çalışmasında küçük sorunlar yaşandığı belirtilse de küçük bir güncellemeyle beraber bu sorunlar da çözülecektir.

Güncellemeyle beraber gelen yenilikler PDF okuyucusuyla sınırılı değil. iOS için Dropbox uygulamasını kullananlar bundan böyle kendileriyle bir dosya paylaşıldığı zaman gelen bir bildirimle uyarılacaklar. Kullanıcıların sıklıkla talep ettiği bu özelliğe ek olarak ”dosyaları tarihe göre sırala” fonksiyonu da güncellenenler arasında. iOS için Dropbox uygulaması bu yeni özellikleri sayesinde kullanıcı deneyimi ve memnuniyetini bir üst düzeye taşıma konusunda önemli bir adım atmış oldı.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER