Teknoloji

iOS için BBM hücresel bağlantı özelliği olmayan cihazları destekleyecek şekilde güncellendi

iOS için BBM uygulamasını sadece Wi-Fi bağlantı özelliğine sahip cihazları destekleyecek biçimde güncelleyeceğini açıklayan BlackBerry, fazla vakit kaybetmeden sözünü tuttu ve güncellemeyi yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte iPad, iPad Air, iPad mini ve Retina ekranlı iPad mini’nin sadece Wi-Fi bağlantı özelliği içeren modellerine ve iPod touch’a sahip olanların uygulamayı kullanması mümkün hale geldi.

blackberry-messenger-280813

Uygulamanın ilk versiyonu sadece hücresel bağlantı özelliğine sahip iPad modellerini destekliyordu. BlackBerry kapsamı genişletmesine rağmen, henüz iPad için özel bir arayüz geliştirmiş değil. iPad üzerinden uygulamayı kullananların halen yakınlaştırma yapması ya da uygulamayı iPhone boyutlarında kullanması gerekiyor.

BlackBerry uygulamanın kapsamını genişletmenin yanı sıra bazı geliştirmeler yapmayı da ihmal etmemiş. Sağdan sola dil desteğine kavuşan BBM’de bundan böyle sosyal ağlarda BBM kullanan arkadaşlar arasında arama yapmak, BBM Pin barkodunu farklı biçimlerde paylaşmak mümkün olacak. Kapsamının genişlemesiyle birlikte popülaritesinin biraz daha artması beklenen iOS için BBM uygulamasını ilgili kısmındaki iTunes App Store bağlantısı aracılığıyla indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER